Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Gardajärvi maratoni 10.10.2010


Recommended Posts

Osaisikohan joku neuvoa meitä: olemme menossa Gardajärven maratonille 10.10. Koneemme on Bergamossa 19.45. Onko meillä mitään mahdollisuuksia päästä Bergamosta enää niin myöhään maratoonin aloituspaikalle (hotellimme sijaitsee siellä)? Onko suomesta lähdössä juoksijoita tapahtumaan, joille on järjestetty yhteiskyyti tms.? Olemme erittäin huolestuineita, sillä nyt näyttäisi siltä, ettemme pääse Bergamosta muulla kuin ehkä taksilla, joka maksaa 200€/suunta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli viime vuonna vuokra-auto käytössä. Tiedostin silloin saman ongelman, joka sinulla on nyt. Laskeskelin, että omat vuokra-auto on halvempi kuin taksikyyti. Bonusta valitaani tuli Bergamossa, jossa pari ennen tuntematonta maratoonaria hyppäsi kyytiin ja kattoi osan vuokrakuluista. Samoin kävi takaisin tullessa. Mielestäni ainakin julkisilla kulkuneuvoilla kohteesi saavuttaminen illan mittaan on (lähes) mahdotonta.

Meitä oli liikkeellä minä ja vaimoni. Vuokra-auton avulla saimme myös hieman vapautta katsella ympäristöä, sillä olimme paikalla pe - ti.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy