Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 2.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

14 km ajassa 1:13. Parani loppua kohti. Lenkin erikoisuus: kolme peräkkäistä kilometriä sekunnilleen samaan aikaan 5:11 ja sitä seuraava 5:10 ja viides taas 5:11. Eli 5 peräkkäisen km aikana vain yhdellä kilsalla sekunnin heitto muihin.

Foresta katsoin ainoastaan autolapin väliajat, eli en kytännyt pacea. Hurraa.

Link to comment
Share on other sites

Palautuminen jatkuu. Tällä kertaa jo ihan ok tuntuista menoa. Jalkateriin ei enää satu juostessa, pohkeet ja reidet kyllä vieläkin aika voimattomat. Loppua kohden juoksu tuntui jo vähän aukeavan.

8km, 42,44, 5.21/km. 1-7km 5.16-5.51, viimeisellä kilometrillä (4.29) kokeilin vähän jo reippaampaa juoksua pidemmällä askeleella.

Link to comment
Share on other sites

4-5km hölkkää, välillä vähän kovempaa juoksua, jotta ehdin katsomaan puolikkaan kärkeä Regatan rantaan. Laittoi puuskuttamaan, pohkeet yhä kipeet sekä Berliinissä paukahtanut takareisi, mutta hyvä oli päästä taas maratonin jälkeen liikenteeseen. Lenkkarit tuntuivat muuten pieniltä, ovatkohan jalat turvoksissa.

Link to comment
Share on other sites

15,02km metsäpolkutietä ~4:40/km. Jalkapohja tuntuu jäykältä, mutta se ei enää satu. Taitaa olla niin, että ainakin Vantaan maratoonin jätän väliin kun ei uskalla tätä paranemista riskeerata. Eikä se niin justiinsa toisaalta, juokseminen on sen verran mukavaa touhua, että seuraava "kisa" voi olla vaikka ensvuonnakin - kunhan ei joudu enää telakalle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy