Jump to content
Juoksufoorumi.fi

3.5.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aamulenkkinä vakiolenkki,reilut 10 km aikaan noin 50 min. Epämääräisen ajasta tekee se, että maha vihoitteli taas. Just kun ehdin ajatella, että kerrankin selviää kotiin asti ilman pusikkoreissua, niin eikös siinä nelisensataa metriä ennen kotiovea alkanut maha taas ruplattaa. Hieno homma! Ei petä juoksijalla jalat vaan maha! :mad Muuten kyllä kulki juoksu vallan mukavasti.

Link to comment
Share on other sites

Tänään tuli juostua piii-iitkä lenkki, 27,8 km, syke 156, vauhti 7,5 min/km. Tuolla vauhdilla olisi tavoitteena päästä maaliin asti eli tämä kai sitten oli se sellainen maratonvauhtinen lenkki.

Testasin myös ensimmäistä kertaa energiajuoman ja -geelien käyttöä. Sujui ihan hyvin - ei ongelmia. Kyllä siinä oikeasti tuntui siltä, että jaksaa paremmin juosta, kun saa välillä vähän energiaa. Maximin vaniljan makuiset geelit oli namia!

Lenkin aikana otin 3 geeliä veden kanssa ja energiajuomaa join puoli litraa. Eli maratonilla tulee juotua vähän enemmän - nyt ei jaksanut raahata enempää nestettä mukana. Mutta onnistunut kokeilu kaikin puolin!

8)

Link to comment
Share on other sites

Tänään ihan rento lihasharjoittelu salilla. Huippasen kuuma, tuntui että happi loppui. Alkuun ja loppuun lönköttelyä juoksumatolla 10 minuuttia. Kun korvissa ei ollut iPodia jäi oikein miettimään miten sitä joskus on juoksumatolla kestänyt köpöttää tunninkin verran putkeen. Huomenna ulos, satoi tai paistoi!

Link to comment
Share on other sites

Cooper + 25km koulumatkapyöräilyä + vähän päälle 5km juoksulenkki.

Cooper meni paremmin kuin viimeksi, 2550m oli tulos. En täysin tyytyväinen ollut tulokseen (viimesellä minuutilla vasta uskalsi juosta reippaampaa ja alku meni sitten hiljaa kun luuli ettei jaksa..), voi olla että ensivkolla uusiks.

Tuo uusi sporthybridi on aivan mahtava, sillä kelpaa ajella niin ala-kuin ylämäkiäkin noilla vaihteilla. :innostunut

Jaaa koulusta päästyä vielä reilu 5km lenkki kun tuli sellanen olo, että en oo taas vähään aikaan juoksennellu (kahteen päivään tarkemmin ilmaistuna) ja nyt pitäis olevinaan taas palata ruotuun. 8)

Noo nyt on ainakin päivän liikunnat suoritettu, sitten koulujuttujen kimppuun..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy