Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nyt Jännittää ketju


GrigoriSoiros
 Share

Recommended Posts

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jännittää miten sunnuntaina juoksu kulkee kahden lepopäivän jälkeen.

Torstain lenkki oli nimittäin jotain ihan kaameeta.

Lauantaina sitten venyttelin, saunoin ja lopuksi vielä annoin kylmähoitoa jaloille, laskin jääkylmää vettä jaloille niin pitkään kuin pystyin.

Jos ei kaikki tuo auta ja juoksu vielä jumii pyhänä, niin sitten taas kylmägeeli käyttöön.

Link to comment
Share on other sites

Vähän jännittää miten jaksaa töissä huomenna. Vielä en ole kertaakaan ollut sairaslomalla eri tapahtumien takia enkä ajatellut olla huomennakaan. Nyt vaan rupeaa vetämään nuo olemattomat lihaksetkin todella kipeiksi ja vasen polvi ja jalkaterät tässä ovat jo olleetkin valmiiksi kipeinä heti Paavon päättymisen jälkeen. Mielellään ei olisi 10-15min pitempään kerralla jaloilla. Toisaalta ehkä hyväkin, että joutuu töissä pakostikin vähän enemmän liikkumaan kuin mitä kotona joutuu tällä hetkellä. Tai näin ainakin yritän ajatella.

Link to comment
Share on other sites

Ai tämmönen ketju. Jos kirjoittaisin aina kaikki mikä jännittää tänne niin tästä tulis foorumin kaikkien aikojen, jopa otetaan kilpailu ketjunkin päihittävä ketju!!! Kerran kerroin työkaverilleni, että jännitän kaikkea mahdollista ja mahdotontakin, johon vastasi että ajatteli minun olevan ihminen joka ei jännitä koskaan mitään. Ei olis voinu pahemmin erehtyä.

Nyt mua jännittää taas .... kaikki.

Link to comment
Share on other sites

Minua pikkuisen jännittää se että milloin edessä oleva kisa oikeasti alkaa jännittämään. Ja paras olisi alkaa pikkuhiljaa jännittämään, sopiva jännittäminen on ennenkin johtanut hyvään lopputulokseen. Jos taas ei ala jännittämään niin sitten alan stressaamaan ihan väärällä tavalla. Jännittämistä on niiin monenlaista. Onneksi pieniä merkkejä oikean jännityksen nousemisesta on havaittavissa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

APUA!! Nyt on avoinna juuri sellainen työpaikka jonka haluan ja pelkään että mokaan hakuprosessin jotenkin enkä saa paikkaa!! :-/ Jännittää niin etten pysty istumaan paikallani, enkä varmaan osaa muotoilla hakemuksesta sellaista että sitä kukaan vilkaisee toiseen kertaan :-/

Laita hekmus, soita perään ja sovi haastattelu. Toimii! Sitten voikun ruveta jännittämään itse haastattelua =)

Nyt minnuu jännittää mitä on ruokana....

Link to comment
Share on other sites

Jännittää vähäsen, saanko nilkan kuntoon ennen Vantaata. Lisäksi jännittää toki, saanko itseni muuten juoksukuntoon ennen starttia. Mutta täähän on pientä, kun muakin jännittää tämä elämä ylipäätään. Niin on jännää, ettei välillä tiiä miten olis.

Siula on sama jännitys kuin miula =) Nyt tosin hieman parempaan päin, mutta riittääkö se. Siinä vasta jännitettä

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy