Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 21.10.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pakkolepoa, miten Tintalla onko kone kunnossa?

Kaikki hyvin toistaiseksi, polvi ei ole oireillut juostessa kun vaihdoin toiset kengät. Pitää kokeilla Skyloneilla vielä ja jollei niilläkään tule kipeäksi niin oli jokin ohimenevä juttu vaan. Flunssaa odottelen saapuvaksi kun sitä on nyt sekä kotona, päiväkodissa että työpaikalla liikkeellä.. Vielä se ehtii hyökätä minunkin kimppuun ennen sunnuntain puolimaratonia, tai viimestään sitten ennen Vantaata :-)

Link to comment
Share on other sites

Komeasti meni meikäläiseltäkin ohi silmien niin eilinen kuin tämänpäiväinenkin kuukausimerkintä (ja olen sentään tänäänkin aika moneen paperiin päiväyksen raapustanut...pitänee ruveta penkomaan ja tarkistamaan..). Onneksi sentään Tinttaiita on tarkkana!

Lenkkinä itsellä tänään 15min VR + 2x1000m@4.10-4.00 + 3x500@1.55-1.50 + VR. Tonnin vedot sentään menivät suhteellisen kevyesti 4.01 ja 4.03 mutta kun piti vauhtia kiristää niin ei meinannut sitä seuraavaa vaihdetta löytyä sitten millään. Vedot 1.58, 1.59 ja viimeisen vedon, joka kyllä alkoikin tosi tahmeasti, pilasi lopullisesti puhelimen soitto. En saanut puhelun jälkeen enää puristettua uutta vetoa vaan lähdin sitten paluumatkalle pikku mutkan kautta eli loppuverraksi tuli 20minuuttia sekä venyttelyt. Tuntui kyllä tosi tuskaisen kovalta heti toisesta vedosta alkaen. Vaikka ilmassa oli niitä kuuluisia "happipalloja" ihan tarpeeksi koko matkan ajan tuntui pitkästä aikaa siltä, ettei keuhkojen kapasiteetti olisi riittänyt; ei kai sitä nyt vaan ole vuorostaan itselle flunssa kolkuttelemassa... No venyttelyn ja saunan jälkeen olo on kyllä taas aikas mukava. Hyvä treeni - parempi mieli!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy