Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Zugspitz ultratrail


masiso
 Share

Recommended Posts

SALOMON ZUGSPITZ ULTRATRAIL 24-26.6.2011

http://zugspitz-ultratrail.com/ultratrail_start_ENG.htm

Tämä tapahtuma löytyi kun tuossa haaveilin siitä mitä kaikkea voisi yrittää. Löytyykö palstalta ketään tapahtumaan osallistunutta tai muuten siitä tietoista?

Itse en ole ainakaan vielä menossa, mutta ainahan voi haaveilla. Pisin(kin) reitti on itselleni vielä edes jollain lailla realistinen ja Alppien kupeeseen sijoittuvat tapahtumat mahdollistavat myös perhelomailun, joten jotain pohjaa haaveillekin on :)

Tuon liittämäni linkin takaa löytyy myös mainostajien kohdalta "PLAN B", joka näyttää olevan ammattimainen kisajärjestäjä Saksan/Alppien (?) alueella. Ihan joka linkkiä en klikannut, mutta melko kattavasti näyttää olevan myös englanninkielistä tekstiä tarjolla.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Juoksemassa oltiin. Meidän kolmen porukka taisi olla ainut Suomesta. Ennen kisaa profiilia tutkiessa mietti, mihin sitä on itsensä laittamassa. Ei ne nousut pahoja ollutkaan mitä profiilista olisi kuvitellut. Viimeisen nousun aikana tuli pimeys ja se vaikeutti viimmeistä laskua. Lasku oli todella kivikkoinen, välillä mutainen ja liukas. Sauoista olisi ollut siinä apua. Tavoitteeni oli alle 17 tuntia, mutta onneksi järki tuli mukaan nähdessä laskussa loukanneita ja keskeyttäneitä. Tulin laskun todella varovasti, mutta kaatumatta. Maalissa hieman harmitti, kun sanottiin oluen myynnin loppuneen 10 minuuttia sitten. Olisi sittenkin pitänyt tulla nopeampaa se loppu :)

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut läpäisystä! Pistä vähän pidempää raporttia ja/tai kuvia jos suinkin viitsit.

Kyllähän tonne mieli tekee. Pikkuisen etukäteen pitäisi mennä paikanpäälle kun laskettelureissuilla on ollut vaikeuksia korkean ilmanalan kanssa. Tosin kuka käskee ensimmäiseksi nousta niin ylös kuin pääsee ja sitten vetää lasku aivan täysillä...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy