Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mikkelin talvijuoksusarja


Recommended Posts

  • 1 month later...

Mikkelin talvijuoksusarjan 2. osakilpailu on huomenna lauantaina 20.11. klo 14.00. Tapahtuma on tarkoitettu ihan kaiken tasoisille juoksijoille. Reitti kulkee kevyen liikenteen väylällä. Lähtö Rantakeitaan läheltä ja juostaan Otavan suuntaan. Käännytään puolivälissä - kolmen ja viiden kilometrin jälkeen takaisin.

Täällä Mikkelissä satoi eilen noin 10 cm lunta. Reitti on hyvin aurattu eli hyvät olosuhteet.

Link to comment
Share on other sites

Talvinen keli oli eilen, mutta kesätossuillakin pärjäsi hyvin(siis ei tuloksellisesti), useilla rapisi kyllä nastat alla. Edestakas reittiä kun juostaan niin miten ne mäet muuttuvat suuremmiksi takaisin tullessa. Hiki tuli ja hengitys vinkui joten mukavaa oli, kiitos järjestelyporukalle. Kuukauden päästä nähdään.

Link to comment
Share on other sites

Paluumatka on rankempi. Se on ihan oikeasti totta, koska menomatka mennään etelään päin ja laskua on aikuisten oikeasti vähän enemmän. Lievällä varauksella savolaisittain, eli usean kerran mutu-tuntumalla tarkempaa profiilia näkemättä.

Toisekseen mitä tulee tuohon "kovaan vauhtiin" siinä lokakuun kisassa, niin kaikki on suhteellista. Kyllä tässä kaikesta huolimatta ihan hölkkämiehiä ollaan, vielä. Juoksijaksi alan varovasti tituleeraamaan itseäni siinä vaiheessa kun kymppi menee tasaisella alle 40 minuutin. Tokkopa menee ikinä.

Telakalla tai ainakin pienellä huililla olon takia jäi marraskuun kisa väliin, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että joulukuussa tehdään comeback. Ehkä vielä vähän hittaammalla hölkkävauhdilla, mutta jos nyt nelosella alkaville lukemille kuitenkin. Ei kuitenkaan saa nuolaista ennen kun tipahtaa. Suurin uhka tuntuu näillä keleillä olevan pakkasraja.

Mukava hölkkätapahtuma tuo talvijuoksusarja kuitenkin on. Homma toimii, ja monesti on tullut todettua, ettei varsinkaan talvella pääsisi omatoimisilla lenkeillä yhtä hyviin vauhteihin kuin tuolla vähän kovempikuntoisten peesissä voi päästä. Suosittelen vilpittömästi kaikentasoisille kuntoilijoille.

Tekeepi vaikka niin kuten itse viime talvena, että peesaa kutosella kääntöpaikalle asti kovempikuntoisia kympin juoksijoita, ja nauttii sitten paluumatkan ylämäen ja loppulaskun ihan issesseen. Aika kultaa muistot, ja nyt noin vuoden kuluttua siitä läkähtymisestä voi varovasti todeta, että sekuntiakaan en vaihtaisi pois. Kunhan vaan saisi olla ehjänä ja juosta. Näihin alle kahdenkymmenen kilsan viikkoihin alkaa vähitellen kypsymään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy