Jump to content
Juoksufoorumi.fi

02.05.


Pupander
 Share

Recommended Posts

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mie jatkan tätä päiväkirjan pitoa, vaikka ei nyt juoksuja tulekaan.

Ostin nyt sitten oman pituiset sauvat. Sauvakävelyä puoli tuntia. Kolmen yövuoron jälkeen sykkeet nousi jo pelkällä kävelyllä. Kohta kun saan vimpulat ruokittua, menen takapihan terassille hommaamaan sitä sixpäkkiä ja tangon kanssa hävittämään allit käsivarsien alapuolelta.

Mieleen tulikin sitten hupaisa juttu juoksun alkuajoilta.

Viime kesänä Rovaniemen puolikkaalla lopussa ohitin kovasti juoksijoita. Jopa raavaita miehiä. Olin aivan innoissani, että olenpas minä hyvä juoksija kun niin vain pötkin menemään.

Tässä yks päivä katselin niitä tuloksia ja huomasin, että enhän mie puolikkaan juoksijoita ohitellut. Kun mie ohittelin niitä kokonaisen juoksijoita, joilla oli edessä vielä pari kierrosta :hehe .

Että semmottii tällä kertaa. Aurinko paistaa ja kaikille toivottelen hyviä juoksuja.

Link to comment
Share on other sites

Voi mahoton, miten hyvä meno oli tänään. Vappukarkelot (ihan rauhallisesti vain!) eivät sotkeneet rytmitystä, vaikka pari päivää taukoa pidinkin. Tänään vedin reippaasti 50 minuuttia 150-160 sykevälillä ja olo oli aivan mainio. Tosin nyt olis voinut olla jo lyhkäset trikoot päällä, sen verran lämmintä oli. Ja lippiksen lippakin oli likomärkä kun kotiin palasin! ':innostunut')

Nopean rytmimusan (':musiikki') sekään oli pujauttanut ihanan Katie Meluan "Nine million bicycles" ja se mukavasti chillasi reippaan revittelyn loppuverryttelymatkaa.

Keskimäärin 05:34 min/km vauhtia, kaloreita kului 1242, mutta matka oli hieman kutistunut aiemmasta: loikinko pidempään vai temppuiliko Polarini? Mene ja tiedä, nippa nappa 15 kilometria on nyt tämän kuun treeniä takana.

Olo on vähän turhankin hyvä (':viheltely') - toivottavasti paukut riittää sinne HCRuniin sitten 13.5.

No jotain valittamistakin, kauhea nälkä aina näiden 15 kilsan rupeamien jälkeen. Vettä tulee toki napsittua, mutta ei vissiin ruokaa tarpeeksi.

Joka tapauksessa, jihuu, olen 80 kg ensimmäisen kerran tänä vuonna.

Tammikuussa vaaka venyi 85 kiloon (':heilutus')

Ehkä oottekin huomanneet, että olen harjoitellut hymiöiden käyttöä ('8)')

Link to comment
Share on other sites

5km kävin koiran kanssa kävelemässä, mutta muuten lepoa tämäkin päivä. Huomenna cooper ja 25km koulumatkapyöräilyä siihen päälle niin ei viitsi itseään tänään rasittaa kun se pitkäkin vasta tuossa viikonloppuna oli ja jalat ei juuri ole saaneet palautumisaikaa.. :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Tavoistani poiketen juoksin iltapäivällä 8km 6min/km vauhtia pururadalla ja metsäpoluilla. Kulki yllättävän kevyesti eikä eilinen pitkä painanut jaloissa. Minulla varmasti adrenaliini kiehui vielä verissä, kun työkaverin kanssa kävimme "rakentavaa keskustelua" :vihainen . Välillä tuntuu, että iskee päätänsä seinään, kun miehet luulevat tietävänsä asioista pelkästään sen takia, että ovat MIEHIÄ, vaikka heillä ei olisi tietoa asiasta, josta keskustelevat (mahdollisimman sekavaa, tiedän). Anteeksi kaikki miehet, jotka luette tätä, kyse ei ole teistä :oops:

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkki 6,3km 34.30 avg 137.

Illalla 14km 3.50/km avg 170, verryttelyt yht. 4,2km.

En ole ilmeisestikään vielä palautunut sunnuntaisesta testikympistä, joten illan veekoossa jäi sykkeet alas. Meno oli muutenkin vähän tahmaista, joten noinkin kova keskivauhti oli pieni yllätys. Voihan se myös olla, että Forerunner mittasi tällä kertaa epätarkasti ja todellinen vauhti oli hitaampaa. Siitä en sitten tiedä, oliko treenin tekeminen turhempaa kuin se olisi ollut esim. huomenna. Valitettavasti huomenna on mahdollisuus vain pikaiseen lönkyttelyyn, joten parempi kai tehdä treeni nyt kuin jättää kokonaan tekemättä.

Link to comment
Share on other sites

suunnistusta sprinttiradalla 27.39 ja ka 172. "Läähätyskestävyysharjoitukset" onkin mukava vetää aina suunnistuksen parissa

Sinäkin olet päässyt aloittamaan suunnistuksen!

Suunnistuksessa minäkin tänään hankin maitohapot kintereisiin. 4 kilsaa ja 37 min, syke 153. Ja lopuksi runsas km verryttelyä.

Pulssit ei vaan nousseet kovin ylös kun alla oli pitkiä lenkkejä Vapun tietämissä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy