Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 12.9


Pete L
 Share

Recommended Posts

Jaahas, kaksi samanaikaista sunnuntaialoitusta, mutta jatkan nyt tähän.

20,5 km aamupitkis klo 7. Aamupalaksi kahvia, lasi mehua, banaani ja jugurtti. Ei eväitä.

18,5 km AVE 5:27/km maratonvauhdin testailua. 5:30 voisi tämän perusteella olla hyvä aloitusvauhti Berliinissä. Kovin paljon sen alle ei uskalla. Päälle 2 km VR. Hyvä treeni!

Link to comment
Share on other sites

Veryttely 2 km ja sitten 3x6 km rantalenkki. Eka kierros kevyin tuntemuksin 4:59/km. Toiselle kierrokselle pientä vauhdin nostoa ja seuraavat 6 km 4:43/km. Viimeiselle kierrokselle vielä vähän lisää kierroksia koneeseen ja ka. 4:27/km. Loppuverkka vielä 2,1 km. Lenkki yhteensä 22,1 km, 4:52/km. Juoksu kulki hyvin ja jopa kevyenlaisesti lukuun ottamatta viimeistä kierrosta, jossa vauhti koveni vähän suunniteltua kovemmaksi. Siinä joutui lopussa jo vähän puristamaan, että vauhti säilyi.

Samalla tuli testailtua sopivaa alkuvauhtia Berliinin reissua varten. Aikaisemmin lopputulema maralla on ollut lähellä hra McMillanin ennustetta (puolikkaan ajan perusteella) + 10 minuuttia siihen päälle. Tällä kertaa se tarkoittaisi käytännössä noin 4:44/km. Tuosta varmaan voi tälläkin kertaa lähteä liikkeelle ja kiristää vauhtia, jos pystyy.

Link to comment
Share on other sites

Vihaan tätä säätä! Syksy aiheuttaa muutenkin masennuksen, mutta nyt toi sade meinasi viedä hermoromahduksen partaalle. Kun kaikki vaatteet olivat likomärkiä ja tossutkin kastuneet totaalisesti huusin äänettömästi huuliani liikutellen paska Suomi, paska Suomi ja jossain vaiheessa olin jo siinä pisteessä, että nyt pää hajoaa. Sen jälkeen teki mieli jäädä maahan makaamaan, mutta jatkoin kuitenkin.

Ehkä about 25km pk, ave 141.

Ajoin hikiautolla sen puoli tuntia takaisin tänne ja kuulin, ettei täällä ole kuulemma satanut koko päivänä ja itse taivalsin monta tuntia sateessa. Perkele!

Link to comment
Share on other sites

Maastossa 16 km kevyesti / avg. 6:24 min/km

Huomenna haen apteekista buranaa. Nappeja en yleensä popsi, mutta pakko on nöyrtyä. Tämän piti olla kovin treeniviikko maraa ajatellen, tuli heikoin. Turha odottaa siis mitään kuntopiikkiä, mutta pitää yrittää ylläpitää nykykuntoa kuukauden päivät.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy