Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.9. Ma


 Share

Recommended Posts

Suunnitelma: 20km (12km PK + 5km VK + 3km PK)

Toteutus: 15,7km (12km PK + 3,5km VK + 0,2km PK) @ 1:44:30. Lyhentyi tuohon mittaan, koska 15 kilometrin jälkeen alkoi mahassa murisemaan, ja 15,5km kohdalla piti laittaa kävelyksi, jottei housuihin lörähdä. Viiden minuutin jälkeen onneksi rauhottui, mutta kiinnostus oli minimissä, ja hölkyttelin kotiin 200m matkan, jonne olin jo suunnistamassa. Ihan ok treeni kuitenkin, ja kvalifoituu pitkikseksi (1:44:30). Peekoot menivät noin 7min/km -ja veekoot 5:40/km -vauhtia.

Link to comment
Share on other sites

Flunssa alkaa olemaan takana päin. Eilen tuli käytyä pienellä kevyellä lenkillä ja tänään uskalsi jo kokeilla noin maratonvauhtista juoksua, tosin melko lyhyen matkan näin aluksi.

Alkuveryttelyn jälkeen 6 kilsaa rennon reipasta vauhtia. Alku noin 4:45/km ja viimeiset pari kilsaa meni jo 4:30 pintaan, keskivauhti 4:39/km. Loppuun vielä pätkä rauhallista hölkkää. Ylimääräisten lepopäivien jälkeen kulku oli yllättävänkin hyvää ja kevyttä. Muutaman kerran joutui niistelemään nokkaa kesken lenkin, mutta muita oireita ei ole enää juuri ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy