Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tor Des Geants 12-19.9


haka
 Share

Recommended Posts

Suomalaisista mukana NoCanDo:sta Mika Penttilä sekä Janne Marin(ei NoCanDo:sta). Mikalle peukut pystyyn sillä tämä on minun tietääkseni miehen ensimmäinen vuorijuoksu. Onhan Mika juossut Spartathloninkin mutta Sangaksen ylitys ei taida olla verrattavissa noihin Italian vuoriin. Tsemppiä ja onnistumisia molemmille. Kuin myös muillekkin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Mika ja Janne ovat laskeutuneet ekalta 3000m vuorelta alas Rheme Notre Damen "laaksoon". Kahden minuutin ero Jannella ja Mikalla sijoitukset ovat: Janne 68, Mika 70. Mikalla ei yön tunteina tankkaukset pysyneet sisällä joten hieman on vatsaongelmia ollut. http://lnx.courmayeurtrailers.it/cronometraggio_2010_tdg/dettaglio_pettorale.php?Pettorale=228 tuossa osoite josta voi seurata Mikan juoksua ja kun vaihtaa 228 tilalle 122 niin saa Jannen tiedot.

Link to comment
Share on other sites

Jannella takana 305km sij.71 , hyvin tuntuu matka sujuvan, Mikalla takana 261km, sij.108 tiukaksi menee että ehtiikö Ollomontiin ajoissa. Maaliin päässyt 48 juoksijaa. Voittaja Ulrich Gross,2.Calvo Redundo Salvador,3.Millet Guillaume Naiset:1.AnneMarie Gross 2.Boetteger Julia. Hamelinc Wouter myös Saint Rhemy:ssä, hieman Jannen perässä. Noissa nimissä voi olla sekaannusta( Millet=onko naisen nimi?)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy