Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kumpaan saunaan Gärtrud?


3.40
 Share

Recommended Posts

Tämän päiväisen hesarin asuntoliitteessä on hilpeä tapaus:

Taloyhtiössä oli ilmainen lenkkisauna miehille ja naisille. Erään kerran naisten saunaan ilmestyi karvainen mies, Gertrud, joka ilmoitti olevansa sukupuoleltaan nainen, vaikka sukupuolenvaihdos oli vielä kesken ja ulkomuodoltaan hän oli vielä mies. Asia varmistui henkilöllisyystodistuksesta. Yhdenvertaisuusperiaatteeseen vedoten Gertrud vaati pääsyä lenkkisaunaan naisten vuorolla; miesten kanssa saunomisesta hänellä oli jo tarpeeksi kokemusta. "kuinka jaamme saunavuorot jatkossa?", kyseli osakas.

Helssinkiläisille tilanne lienee jokapäiväistä arkea, mutta kuinka on muiden palstalaisten kohdalla menetelty tällaisessa tilanteessa?, kysyy Karjalohjan ihmettelijä.

Link to comment
Share on other sites

Viime kesänä, keihäänheittofinaaliyönä, meidän rapussa rytisi. Luulin että joku kaateli portaikon polkupyöriä, mutta ei kun kaveri olikin tullut ulko-oven lasin läpi rappuun. Kuului oven takomista ja naisen kiljuntaa. Menin rappukäytävään ja löysin kerrosta ylempää aivan veressä ja lasinsirpaleissa olevan tyypin, joka kysyi multa päästänkö sisään. Nainen kiljui kauhuissaan asunnossaan oven takana. Soitin poliisin ja ambulanssin. Kaveri paikkailtiin ja lasifirman pojatkin tulivat. Juteltiin poliisin ja talkkarin kanssa kun vielä ylempää rappusista kuului joku kahahdus. Poliisi lähti tutkimaan asiaa ja tuli kohta hymyssä suin alas taluttaen ilmielävää transsua. Tää murtautuja oli suikannut ylemmäs ettei jäisi kiinni ja melkein onnistui. Pitkä kukkainen kesäleninki ja helvetin suuret korkokengät, mistä lie saanutkin. Meikki ja oma pitkä blondi tukka. Ihan söpö :) Oli hauska seurata tämän kutsuttakoon vaikka Keijo- Irmelin nyrpeää naamaa, kun poliisit hymyssä suin lähtivät pihasta Keijo-Irmeli Mondeon takapenkillä murjottaen.

Muuta en osaa sanoa asiasta paitsi että tuolla Keijo-Irmelillä ei ainakaan meidän äijäsaunaan ole asiaa!

Link to comment
Share on other sites

Minusta tuo saunajuttu on ihan hauska, mutta itse olen ajatellut vaihtaa

sukupuolta, että pärjäisi paremmin kisoissa. Onko tästä mitään ennakkotapausta, eli saako entinen mies osallistua naisten kisoihin?

Kannattaako vaihtaa jos ainoa perustelu on, että saisi parempia tuloksia?

Ja voisikohan jo näillä perusteilla mennä kolkuttelee naistensaunan ovea (ajatellut vaihtavan sukupuolta).

Opiskelin aikoinani tekussa kun meidän opettaja päätti vaihtaa miehestä naiseksi.....senköhän takia mulla on tällaisia ajatuksia :).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy