Jump to content
Juoksufoorumi.fi

30.04


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pietari oli 30s. nopeampi... No tulipa harjoiteltua viestin poistoa...

Vapun vietto mielessä vedetty kympin "kovavauhtinen" aikaan 45.58 sykkeet 160 avg ja max 174. Eka vitonen helposti 22.45 toinen vastatuuleen 23.13. Ihmettelinkin miten se niin helposti kulkee toi eka... mutta vastaus tuli käänyttäessä... Nyt juomaan tippaleipiä ja syömään shimaa :silmät

Hyvää vappua!!!

Link to comment
Share on other sites

koira herätti ennen kuutta, joten aamukävely n.40min koiran kanssa ja sitten

n.klo 7.oo raikkaaseen kevätsäähän 27km/ 2.30/ 144. ja lenkin jälkeen alko nenä vuotaan ja tirskuttamaan oikein urakalla. taitaa olla vuoden ensimmäinen flunssa tulossa. osasipa valita oikean viikon, sillä ensi viikko pitikin ottaa kevyesti. lauantaina 6.5. olisi testipuolikas ohjelmassa jos tuo flunssa ei sitä estä.

Link to comment
Share on other sites

27km aamusen kauniilla säällä. Jaloissa painoi kova treeni viikko jo lähtiessä, ehkäpä myös aamu (klo.8.40) kun ei ole tottunut.

Hölkyttelin suosiolla hieman viime viikkoa hitaamalla vauhdilla

avg.6:15-km, syke avg. 145 (73%). Aikaa kului raastaessa 2.24h.

Juoksun jälkeen ei pahemmin väsyttänyt, mutta ruoan jälkeen täytyy mennä tunniksi nukkumaan ennen vieraiden tuloa, että uni ei rupea tulemaan kesken hauskanpidon. Ensi viikolla kevyt viikko ennen kovinta viikkoa.

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE PALSTALAISILLE :kädet2

Link to comment
Share on other sites

Sama matka, sama aika ja sama syketaso kuin MESEllä, mutta jostain syystä ihan eri vauhti :hmm . Siis n. 27 km Keskuspuistossa, aikaa kului n. 2.24 eli 5.17/km, syke 130 (73%). Kevyttä oli muuten, mutta viimeiset 7 km piti puskea itään päin inhottavaan vastatuuleen. Tällä osuudella ei ollut enää juoksuseuraakaan, joten kyllä tuntui helpottavalta, kun kotiportilla sai painaa stoppia.

Link to comment
Share on other sites

2h 20 min lönköttelyä. Matkan pituudesta en tiedä, kun tuli mentyä välillä pitkin metsiä, jopa pitkospuut sattuivat reitin varrelle. Juoksu tuntui ihmeen helpolta tänään, onneksi joskus näinkin.

Mutta siis iik, mun uuden Adidas juomavyön pullo värjääntyi keltaiseksi siitä Dexalin ällöjuomasta, (appelsiininmaku), jota en pystynyt edes juomaan, oli musta niin pahan makuista. Mikähän juoma vois olla vähän paremman makuista?

Hauskaa vappua kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Itellä vuorossa "kotirata"keilausta. Täyskaatoja ja täysrännejä. Mukavaa puuhaa tuo keilaaminen. Huomenna voisin kokeilla, mitä jalat sanoo pitkästä lenkistä.

Me lapioitiin tänään takapihan terassilta katolta pudonnutta lumikasaa pois, että ehtisi enimmät lumet sulamaan pois viikon päästä tapahtuvan grillikauden avajaisten alta.

heli: Squeezyn urkat on melko neutraaleja (toisin sanoen ei ainakaan mun suussa maistu miltään) maultaan, kokeilepa niitä.

Link to comment
Share on other sites

Metsäpolkuja pitkin lönkyttelyä, mustikanvarpujen yli pomppimista, sorateillä kiihdyttelyä...mukavan vaihteleva lenkki ihanassa auringonpaisteessa. Tuuli oli aika viuhakka ja niinpä sain pukea ja riisua takkia, kun välillä oli kuuma ja välillä taas tuntui kylmältä. Matkaa tuli arviolta 17-18km ja aikaa kului 1h50min.

Link to comment
Share on other sites

Tämän vuoden pisin lenkki, ja jalkojen kestävyys on tällä hetkellä suurin ongelma, mutta aina siihen niksit löydetään. Eli kiersin ensin Vantaan maran reitin ympäri, muttei ihan samaa reittiä, ja matkaa siitä 10 km. Sitten suunnistin pururadalle juosten siellä 7.5 km + n. 0.5 km palauttelevaa kävelyä puolin ja toisin yhteensä. Olipas hankalasti sanottu.

1. 10 km / 1:07:40 / 6:46 min/km / avg. 139 (Vantaan maran reittiä)

2. 7.5 km / 50:04 / 6:41min/km/ avg. 140 (pururadalla pääosin)

3. 0,5 km kävelyä alussa ja lopussa yhteensä

Summa summarum 18 km n. 2:03

p.s Alkaa jalkojen vahvistaminen, ja kuntopiirit kutsuu toki myös.

Glada Vappen !!! Iloista Vappua !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy