Jump to content
Juoksufoorumi.fi

24.8 Ti


Recommended Posts

Kevyt puolituntinen autokorjaamolta töihin. Raikkaassa n. +8 aamussa oikein mukava juosta, toisin kuin sairanen täällä ensimmäinen lenkki sitten kevään pitkissä housuissa (no myönnetään, olis lyhyilläkin ihan hyvin pärjännyt). Noin viisi kilometriä, sykkeistä ei tietoa (vyötä etsii edelleen...)

Link to comment
Share on other sites

Tomben n.3,5h maratonohjelmassa luki että tänään pitäisi käydä kokeilemassa karvan yli vitosen vauhtia (5.10/km) vähän pidemmällä lenkillä. Siispä heti ekaluokkalaisten kouluun lähdön jälkeen vakiolenkille, eli tuon paikallisen järven ympäri. Hieman oli joutunut tarkastelemaan sadetutkaa, kun näytti lupaavan aika miehekästä sadetta, mutta kuivalla kelillä pääsin kuitenkin matkaan (ja kotiinkin). Oli oikein mukava keli, tyyntä ja +11 ja lyhyissä tarkeni ihan hyvin, tosin yläkerrassa oli jo pitkähihaista päällä.

Ensimmäinen vitonen tuli oikein mukavan lupsakkaasti 5.05-vauhtia, tuntui oikein hyvältä. Toisen vitosen (lenkin "vuoristo-osuus") sitten passailin takaisin tuohon tavoitteeseen, hieman ylämäet pisti hengästyttämään, mutta niin se on aina tuolla lenkillä, oli vauhti mikä tahansa. Loppu kutonen tuli sitten tasaisempaa päällystettä (Puuhamaan ohi) oikeastaan aika helposti ja oikeastaan rupesin jo lopussa passailemaan, kun tarkoitus olisi vielä käydä illalla heittämässä kevyt 30-40min palauttava kaverin kanssa.

Kokonaisuudessaan meni kyllä helpon puolelle, joka toi hyvän startin tähän vapaapäivään. Jos vaikka olisi tänään ahkera, vähän joka asiassa.

16km, 1.22.27, 5.09/km

Link to comment
Share on other sites

Tänään alkoi kokeilu liikkumisesta jo työpäivän aikana - ni ei välttämättä tarttee aina mennä illalla.. Poika (2v) sanoi tässä joku päivä sitten ettei isi saisi mennä lenkille. Mitä siinä sitten muuta voi kun olla menemättä?

Työpaikan vierestä alkaa kuntopolku, joka mittarin mukaan oli tasan kilometrin mittainen. Tosi hyvä löytö! Reitti on edellä mainitun muun hyvän lisäksi vieläpä melko mäkinen ja muistuttaa kovasti meidän omaa kuntorataa (ei sisällä tietenkään tota Luulionvuorta, jossa esimerkiks se Mäkimaraton vedetään mutta muuten). Ruokatauon aikana sen kerkee hyvin kiertämään 6 kertaa ja vieläpä käymään peseytymässä.

Testit jatkuu heti huomenna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy