Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 23.8


Rzor
 Share

Recommended Posts

Aamulla piti mennä kaverin kanssa, mutta kun työt estivät osanoton niin päätin ottaa mukaan toisen kaverin, nelijalkaisen Lyyli-kaverin. Tarkoitus oli palautella eilistä hieman reippaampaa reippailua.

Alkuun pari km treeniä myös yläkropalle, kun ystävälläni oli hieman menohaluja. Sitten homma vähän rauhottui ja jolkotteli vierellä. Olisihan sitä tietenkin voinut lähteä noille syrjemmille teille (ja pitää vapaana), mutta ei huvittanut. Mentiin siis lakien ja asetusten mukaan koira kytkettynä-moodissa paikallista kuntopolkua ja kävelyteitä pitkin.

4km:n jälkeen rupesi sitten satamaan ja koska ei ollut tarkoitus tehdä aamun tapahtumasta mitään suurempaa spektaakkelia niin kurvattiin kotiin ja päätettiin pissalenkki 6km:n kohdalla.

Tästä sitten kohti seuraavaa tapahtumaa. Eilen illalla päätin aika vakaasti, että seuraava tapahtuma on sittenkin heinäkuisen rästiin jääneen maratonin korvaaminen toisella, joten tuon matkan debytointi tapahtunee 11.9 Jyväskylässä. Sovitaan, että Ironmanit on nyt palauteltu ja tähän perään 2vk tiukkaa monipuolista treeniä sekä viikon keventely ja sitten katsotaan mitä on kellossa. 3.3X pitäisi mennä, 3.2X olisi unelma. Sittenhän näkee.

Niin ja keli oli 16 asteinen ja sateinen. Hyvin tarkeni lyhyillä ja tarkenee vielä tuosta viileämmilläkin keleillä. Vielä on kesää jäljellä.

6.01km, 33.48, 5.37/km

Link to comment
Share on other sites

Viime viikon löysäilyn (okei, oli pitkiä päiviä ja kaikkea, mutta nehän on vain tekosyitä..) jälkeen itsensä kurittamista läheisellä suht raskas profiilisella kuntoradalla. Kaksi kierrosta ja risat, yhteensä 9,5 km. Ensimmäinen kierros vauhtileikittelyä, oikein virallista sekametelisoppaa: loikkia, mäkivetoja, kävelypalautuksia, alamäkien laskettelua vapaalla. Toinen kierros tasasykkeisenä suunnilleen aerobisen kynnyksen tietämillä pysyen. Kokonaisuutena oikein miellyttävän epämukava löysän ihmisen rankaisulenkki. Ja ehkä siitä jotain hyötyäkin oli, ainakin päästä purkautui paineita ylämäkiin puuskuttaessa..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy