Jump to content
Juoksufoorumi.fi

19.8 torstai


Rzor
 Share

Recommended Posts

Suurinpiirtein samoilla tuntemuksilla kuin eilen illalla ja melkein yhtä pitkä lenkki (vähän pidempi). Tällä kertaa tuo 5.00-5.10 tuntuinen vauhti oli 5.25-5.30 vauhtia, kun eilen se oli 6.00-6.10 vauhtia. Kylläpä näköjään yksi nukuttu yö lisää voi vaikuttaa paljon asiaan sekä tietenkin se eilinen juoksu. Mukava taas mennä, kun kaikki kunnossa. Mutta täytyy malttaa, että pysyykin kunnossa.

8.63km, 46.56, 5.26/km

Link to comment
Share on other sites

20,02km päivän lämmössä 1h59min ja keskiv. 5:58, ks. 148, max 165 (omamax 180?) mukavaa oli, illalla myöhemmin pitää vielä venutella vähän. geelinkin nappasin ja juomaa kului. yritin tehdä kiihtyvänä ja viimeiset 7km menikin suht. tasaisesti kiihtyen 5:50-5:26. Jee, jotain etenemistä näyttäisi tapahtuvan kunnon puolella.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen urheilusuoritus polvitähystyksen jälkeen. Punttisalilla puolitoistatuntia yläkroppaa. "Kovin" suoritus taisi olla 10x80kg penkistä. Odotetun herkkää, koska edellisistä nosteluista melkein puoli vuotta Nyt voisi kuukauden verran tehdä enemmän punttia kun ei voi juostakaan. Ennen lumia saatava normaali 10x100kg.

Huomenna voisi kokeilla jalan kestävyyttä muutaman sadan metrin kävelyllä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy