Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Orimattilan maraton 29.8.2010


Recommended Posts

Orimattilassa juostaan maraton, puolikas ja varttimaraton vajaan kahden viikon kuluttua. Jos Masusta vain toivun ajoissa, niin olen menossa jollekin näistä matkoista.

Kyseessä on Ilkka Pihlajamäen juhlamaraton, eli 100 maraa tulee täyteen. Tämän takia näkyy huollossa olevan tarjolla myös täytekakkukahvit;-)

Tästä tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta oli puhetta täällä ennen palstan päivitystä, mutta tuo ketju on nyt hävinnyt. Juoksukalenterin mukaan ilmoittautuminen päättyi jo 13.8. eikä jälki-ilmoittautumista olisi. Kysyin asiasta ja Ilkka sanoi, että kyllä vielä voi hyvin ilmoittautua. Täytekakun ja muiden järjestelyiden takia pienin resurssein varustettu järjestelyorganisaatio vain pelasi varman päälle tuon ilmoittautumistakarajan kanssa. Kapasiteettia on vielä jäljellä.

Soittamalla Ilkalle (040-7177738) mukaan pääsee melko varmasti ihan vielä kilpailun allakin, vaikka edellisenä päivänä. Tapahtumapaikalla ei kuitenkaan enää ole jälki-ilmoittautumista.

Ilkka itse juoksee maran ehkä välille 3,5-4h, joten jos pitkä lenkki tuolla vauhdilla silloin kiinnostaa, niin mukaan vain. Ja jos juhlakalun kanssa tulee yhtä aikaa maaliin, niin luulisi täytekakkuakin riittävän...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy