Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ma 16.8.2010


 Share

Recommended Posts

Ruokatunnilla lenkille, sain järkättyä vähän tavallista pidemmän ruokatauon.

10km 5,10vauhtia 51,42min, muutamat liikennevalot reitillä ja keskustassa juoksua osin, joten ehkäpä radalla menisi jo alle 50min? enismmäinen kilometri 5,57 missä eniten tukkeita, näyttää jotain kehitystä kuitenkin tapahtuvat :hali_hehe:

Link to comment
Share on other sites

2 km + 800 m, radalla, 2 min 22 s + 4 km

Kolmatta kertaa kahdeksan päivän sisään kävin juoksemassa kasin. Muut ajat: 2.26 ja 2.23. Ensimmäinen kierros oli 68s niin kuin edellisilläkin kerroilla. Mutta tänään tuntui kaarteessa ja takasuoralla pahemmalta kuin aiemmin. Olin varma että kello näyttää maalissa surullisia lukemia. Ja näyttihän se, vaikkei aivan niin huonoja kuin pelkäsin.

Jos näiden aikojen perusteella ajattelee omaa tilannetta, juuri nyt on pitkä matka joka paikkaan. Levätty on enemmän kuin laki sallii, joten liiallisesta harjoittelusta ei pitäisi olla kyse. Eikä juoksu ole huonolta tuntunutkaan, edes selkä ei haittaa. Ei vaan kule.

Toisaalta; en ole kasia ennen kokeillut, paitsi kerran, seitsemän vuotta sitten kun en käynyt lenkillä kuin kerran kuukaudessa. Silloin meni 2.23 ja ensimmäinen kierros 64, kun edessä oli selkä, mikä aina auttaa.

Eipä tästä lenkkeilystä siis paljon hyötyä näytä olevan.

Tavoite kasille oli siis 2.17.

Torstaina käyn juoksemassa muutaman nelosen ja sunnuntaina on sitten vuorossa ensimmäinen tonnivitonen.

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä 12 km VK keskivauhdilla 4:29/km hieman loppua kohden vauhtia kiristäen. Kuten yleensä aamulenkeillä, alkumatkasta kesti vähän iltatreenejä pitempään ennen kuin kroppa heräsi kunnolla, mutta kokonaisuutena kulki yllättävänkin mukavasti ilman väkisin vääntämisen tuntua. Veryttelyineen lenkki yhteensä 16 km ka. 4:45/km.

Illalla kevyt palauttelu 4,7 km, 5:45/km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy