Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 14.8.


 Share

Recommended Posts

WOW hieno tulos, onnittelut - pääsisimpä joskus maaliin asti itsekin, tuollaisesta ajasta en vielä uskalla unelmoidakaan.

Itsellä 11,1km kevyt pk 6,36 vauhtia ks. 138. Hiertymä iski ja lopetin ennen aikojaan, piti tulla vielä toinen mokoma, no ei tällä kertaa jaksanut(säälittävää selitystä).

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä lönköttelyä itäespoolaisessa nihkeähkössä iltayöilmassa: 65 min / 10,1 km = 6.27 min/km. Kilometrejä piti käydä keräämässä, että huomisen pitkiksen jälkeen tulee määrän suhteen ennätysviikko. Rasittaa ei kuitenkaan itseään viitsinyt.

Niin, ja lisäksi HCM:n katsomista kolmisen tuntia. Eikö sekin urheilusta käy. ;)

Lisäys: Vauhti oli niin hiljaista ja kevyttä, että väkisinkin mieleen pyrki ajatus, että kai tätä vauhtia voisi ylläpitää 100 km.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Lappilan viestimaratooni; meidän porukka pitää keltaisen liivinsä ensivuonna ajalla 2:52:35.

Porukkaa oli sen verran eri puolilla erinäisissä tapahtumissa, että meitä ei ollut tällä kertaa paikalla kuin kaksi. Eli rääkkihän siitä tuli, ja toisaalta ihan mahtava intervallireeni (1200m osuudet). Vähän alkoi jalat jäykistymään lopussa (kolme vikaa kierrosta), mutta keskivauhti pysyi 3:50/km:ssä sen reilu 20km matkan.. Ihan voittaja fiilis loistavasta reenistä ja hienosti järjestetystä tapahtumasta!

Link to comment
Share on other sites

Todella VAIKEA hcm. 36km:n kohdalla sellaiset krampit pohkeisiin että luulin olevani jopa kävely kyvytön. Pikku hiljaa kuitenkin pääsin taas liikkelle. Loppu tulos oli 4:07 ja kaikesta voin syyttää vain itseäni, liian vähän treeniä kesän aikana ja liikaa olutta(ihan liikaa). Nyt itseä niskasta kiinni ja kohti uusia haasteita.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy