Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.4.


tipo62
 Share

Recommended Posts

Uuuuuupppeeeeaa säää! Pitkät trikoot ja juoksutakki oli kyllä ihan liikaa! Juoksin aluksi 25 minuuttia rennosti ja sitten 6xmäkiharjoitus. Kolmen vedon jälkeen hyydyin ihan silmissä. Melkoisen nöyrällä mielellä hölkyttelin takaisin kotiin. Kilometrejä kertyi 16 ja risat, keskivertosyke jossakin 145 rajamailla. Vedoissa syke nousi 165 pintaan. Kaloreita kului 1468! Mutta kaiken kaikkiaan, monivaiheinen ja innostava lenkki tästä tuli. Huomenna taitaisi olla lepopäivä. Mutta miten on, uskaltaako sitä vappuna ottaa edes tilkkaa mitään vettä väkevämpää? Vai onko parempi pysyä kaidalla tiellä Helsinki City Runin vuoksi??

(':heilutus')

Link to comment
Share on other sites

Mutta miten on, uskaltaako sitä vappuna ottaa edes tilkkaa mitään vettä väkevämpää? Vai onko parempi pysyä kaidalla tiellä Helsinki City Runin vuoksi??

(':heilutus')

Heleposti voi ottaa. Iteki lähen Tukholmaan risteilemään viikon päästä ja maratoniin on kaksi viikkoa. Aattelin vähän :juom ja :pidu Elämä on katos ja rentoutuminen on välillä paikallaan.

Link to comment
Share on other sites

Hei, hyvä että muistutit että elämäkin on välillä paikallaan! Mun ohjelmassa on vai juoksuharjoitteita ('8)').

Kipaisenkin heti pullokauppaan hankkimaan sitä elämän eliksiiriä.

Muuten täytyy tunnustaa, juoksin tiistaina tosi rennosti ja rullaten 15 kilometria - edellisenä päivänä oli tullut nautittua pari litraa terveysjuomaa nimeltä olut (':viheltely'). En ota tavaksi, mutta tuntui että ohrapirtelö saattaa olla salainen aseeni kohti maratonia ('1st.gif')

PSPS. Quotet ei tule oikein, siitä on muutkin huomautelleet.

(':innostunut')

Link to comment
Share on other sites

Räkäkänni viikko ennen tärkeää kisaa on loistava tyhjennysharjoitus. Paljon mukavampi tehdäkkin kun se vanhanaikainen kärvistely ilman ruokaa.

Tänään juoksin kaksi lenkkiä:

Aamulla 10 km 5.17/122

Päivällä hieronta

Illalla 10 km 4.58/126

Ei saisi kuulemma juosta hieronnan päälle samana päivänä, mutta juoksin kuitenkin kun oli vaan niin kevyt olo. Hyvin se kulkikin.

Link to comment
Share on other sites

Tein testijuoksun HCR:a varten ja hyvin onnistui: 16 km 89 min 5:35 min/km ks. 147. Joten eiköhän sitä uskalla lähteä 2 tunnin porukan mukana taivalta taittamaan.

Kai sitä Vappuna uskaltaa ottaa vaikka parina päivänä, kun ei hirveästi ala läträämään. Minä kerkesin jo Hesarin testivoittajaa ostamaan pari pulloa.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla vesijuoksua/uintia 45 minuuttia.

Illalla kevyt lenkki 11,3km 5.07/km avg 139.

Äsken venytellessä huomasin, että olen saanut tämän viikon uimahallikäynneistä palkinnoksi jalkaani jonkinlaisen kupan tms. Varpaiden välit punoittavat ja kutiavat. Aamulla meni muutenkin hermot jatkuvaan veivaamiseen, joten nyt saa vesijuoksu jäädä vähäksi aikaa. Toivottavasti jalat vaan kestävät tulevan kovan viikon, kun toinen akillesjänne on alkanut vihoitella lumien lähdettyä.

Täytynee käydä ostamassa kusiluikkarit tulevia hallikäyntejä varten.

Link to comment
Share on other sites

Auttaisko tuohon jalkakipuun jos vetäisisin pään täyteen? Olisin 3.n viikon päästä maratonkunnossa?

Lonkkaa ei enää särje piikin jälkeen. Kävin KÄVELEMÄSSÄ 30min. Siis voi vee, mie en kyllä pääse sinne terwaan. Pitää alkaa selailla kilpailukalenteria uudestaan ja katsoa, missä juoksen sen "neitsytjuoksuni".

Link to comment
Share on other sites

Juoksumatolla 16km vaikka ilma olisi ollut mitä mainioin juosta ulkona. Ajattelin säästellä jalkoja pehmeällä juoksumatolla, ja kun hieman oli väsynyt olo niin ei tullut fuskattua. 3km:n vedot maran tavoitevauhdilla.

Juoksu oli hieman vaikeaa kovan tiistai harjoituksen jälkeen. Huomenna kevyt 6km tai vesijuoksua 30-40min. Sunnuntaina aamusta pitkä 27km n. 6:00-6:30 min-km vauhdilla.

2km 6:00 km (alkuverryttely)

3km 4:58-km + kävelypalautus 3min

3km 5:00-km + kävelypalautus 3min

3km 5:00-km + kävelypalautus 3min

3km 5:00-km + kävelypalautus 3min

2km 6:00-km (loppuverryttely)

yht: 16 km :juom hörpin ja nautin; ohrajuomaa...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy