Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ohjelman ajoitus pieleen


nozick
 Share

Recommended Posts

Olen harjoitellut HCM:ää varten Sepon "Maraton alle 4h"-ohjelmalla. Nyt huomasinkin, että olen ollut kalenterin suhteen koko ajan viikon perässä. Minun harjoitusohjelmassani pitäisi olla vielä kaksi kovaa viikkoa, kaksi kevyttä viikkoa ja sitten kisa. Oikeastihan HCM on jo vajaan kolmen viikon päästä.

Ajattelin korjata asian kylmästi niin, että jätän viikon 9. väliin. Treenaan siis tällä viikolla vielä kovaa ja sitten keventelen kaksi viikkoa. Yksi kova viikko jää siis pois ja mieleen hiipii tietysti epävarmuus treenin riittävyydestä. Erityisesti harmittaa yhden pitkän lenkin jääminen pois. Onko mitään järkeä yrittää uittaa jäljellä olevaan aikaan kahta pitkää lenkkiä?

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä olen kuin edellisetkin kommentoijat. Eli ei mitään hätää. Sen sijaan voit pilata valmistautumisen treenaamalla liian kovaa kahdella viimeisellä viikolla. Kahta pitkää lenkkiä ei kannata tehdä, mutta sen yhden voi tehdä viikon 9 pituuden mukaan, jos olet edellisten viikkojen pitkistä lenkeistä palautunut helposti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy