Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Harjoittelukavereita Helsingissä


ashell
 Share

Recommended Posts

Olen harjoitellut laiskahkosti ja lähinnä itsekseni tähtäimessä triathlon, mutta nyt tarvitsisin seuraa kun omat taidot alkaa loppua. Ja erakon elämä kyllästyttää. Fillarikin on, mutta ei mitään ymmärrystä mitä sen kanssa pitäisi tehdä. Liitynkö johonkin seuraan? Vai miten pääsisin parhaiten johonkin porukkaan?

Link to comment
Share on other sites

Näin kesäaikaan lajitovereita löytynee parhaiten Ti iltaisin klo 17:30 jälkeen Vantaan Kuusijärven rannalta, tarkemmin leikkipuiston vierestä.

Tällä kaudella ei enää ole cupin kisoja, mutta porukkaa starttailee about samaan aikaan (18:00) uimaan, taikka jotkut tekevät omia ohjelmiaan sen hetkisen tarpeen mukaisesti. Siellä on hyvä kysellä myös tarkemmin meiningeistä.

Tällä hetkellä jengi lähinnä valmistautuu kauden pääkisoihin tai osalla ne on jo käyty.

Syksymmällä seuroilla alkanevat yhteistreenit, joiden sisältöä & ajankohtia voipi tarkemmin kysellä seuroilta itseltään. Esim kuntopiiriä, uintia, juoksua on tarjolla.

Link to comment
Share on other sites

Lisätään nyt vielä että tuo ketjun aloitus ei paljoa antanut informaatiota tarkempien neuvojen antamiseen. Onko tavoite miten pitkällä matkalla? Millaiseen aikaan? Läpäisyyn? Mitkä on pohjat?

Aloittelijalle lienee tärkeintä että treenataan säännöllisesti ja kaikki lajit ovat mukana tasapainoisesti. Tai lievää painotusta jossakin lajissa, joka on eniten hakusessa.

Valmiita treeniohjelmia löytyy netistä pilvin pimein. Varsinaista (triathlon)valmennusta taas maassamme ei ole niin paljoa tarjolla.

Useimmat ikäsarja-atleetit valmentavat itseään.

Link to comment
Share on other sites

Netin lisäksi maailmalla on myös ihan pätevää kirjallisuutta aiheesta.

Tosin esimerkiksi uintitekniikan parantaminen (huonolla uimarilla) edellyttää kyllä opastusta ihan kasvotusten. Ja jos "erakkous" on se pahin ongelma, ovat seurat paras ja ainoa vastaus.

Ja jos ihan henk.koht. valmennusta kaipaa, sitä on tarjolla lähinnä pro-atleeteille sopivaan hintaan...

Muokattu
vielä valmennuksesta
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy