Jump to content
Juoksufoorumi.fi

27.4.


-TE-
 Share

Recommended Posts

Tänään ihan rento lihaskuntoharjoittelu salilla. Alkuun ja loppuun 10 minuutin juoksumattoverryttely, sitten noin tunnin verran erilaisia jalka-, vatsa- ja selkäharjoitteita. Ihan mukava oli taas huhkia koneiden kanssa, tuntuivat jotkut tututkin jutut kropassa. Juoksumatolla ähkiminen oli tuskaa, oli niin kuuma, ikkunasta näkyi vihreetä ruohoa ja aurinkoa ja olis tehnyt mieli ollut siellä juoksemassa. Mutta kai sitä pitää joku päivä malttaa vähän relatakin.

Link to comment
Share on other sites

Mensongen kanssa vedettiin pitkää lenkkiä Malmin lentokentällä. Vauhti taisi olla jotain 4.50 hujakoilla, joten enhän minä siinä vauhdissa pitkään voinut olla. Tunnin jälkeen käännyin takaisin kotiin, yhteensä mulle tuli 2h32min ja heitetään nyt vaikka 29,5km. Koko lenkin keskisyke oli 143 (74%), kun vedin osuuteni rauhallisemmin eli jotain 5.10-5.20 vauhdeilla.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla pyörällä töihin 10 km. syke 134 avg/149 max. Töistä kotiin vl:ää 3*1km. 4:10 vauhtia + muutama lyhyempi mäkiveto. Positiivista oli huomata, lenkin jälkeen (55 min/10 km.) ihmetteli, että joko nyt pitää lopettaa... (toki vetojen aikana taas tuntui vähän pahemmalta.) Sykkeet vetojen aikana n.170... :heilutus

Link to comment
Share on other sites

PK lenkki 8.2km, avg 146 (76%). 6.32min/km. Oli kova tuuli ja hiekkapöly tunkeutui nenään ja suuhun. Sais vähän sataa niin puhdistuis noi kadut.
Terveisiä savoon,sama näemmä juokseeko

helsingissä vai savossa niin tuota hiekkapölyä on suu täynnä.

Vaimon kanssa "vakioympyrää" vihdintie-konala-mäkkylä-pitäjänmäki-vihdintie..kaksi kierrosta 8.4km/52 /n.6:16 kmv..tuli ensimmäinen "polvihousuinen ponnistelijakin" vastaan!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy