Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.7 to


Rzor
 Share

Recommended Posts

Täällä ei kovin helposti kulkenut... Piti olla TV reipas 45min mutta 35 minuutin jälkeen oli pakko alkaa himmailemaan aina kävelyksi saakka kun sykkeet nousi taivaisiin auringon porotuksessa ja tiistainen kova treeni painoi vieläkin jaloissa enemmän kuin uskoikaan. Vauhti pysyi reippaalla osuudella varjoisella matkalla kuitenkin aika helposti kohtuullisen hyvänä. No, nyt venyttelyn ja suihkun jälkeen on silti taasen hyvä mieli. Mitäköhän keksisi iltapäivälle kun oleskelee ainoana työpisteellä? Jos vaikka aloittaisi rauhallisesta lounaasta...

Link to comment
Share on other sites

pk-9,2km@5.02 ?! +28 lämpöä kellokoskella, mutta meno ihmeen kevyttä aina tuonne 7km asti jonka jälkeen puuskutuksesta päätellen mentiin hieman veekoon puolelle. Sykkeet varmaan koko ajan korkeella, mutta jalat tosi kevyet ja meno helppoa, joten annoin mennä.

MIulla on ollu tänä vuonna noin 1min kovempi 10km enkka vauhti kuin normi pk-lenkin, mutta nyt optimistinen minäni varmaan kuvittelee jo liikoja ;=) Joten jätän kuvittelut sikseen ja laitetaan tämä nyt vaikka levätyn/ ja hyvin syödyn viikon piikkiin ;)

Tuskin maltan odottaa kun lämmöt menee alle 15 asteen, miten sitten kulkee.....

Link to comment
Share on other sites

Noin kymppi 55min. Reilu 7km 40 minuuttiin muutamien eksymisten saattelemana. Sitten mereen uimaan tai no pulahdus lähinnä, ei paljon uintia, koska korkeat (ehkä 1,5m) surffaamiseen soveltuvat aallot. Puoli litraa vettä kuonoon pyyhkeellä vähän jäseniä kuivatellen ja sen jälkeen taas juoksua takas.

Sama kaiku askelten eli jalkoihin sattuu juostessa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy