Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Eeri

City triathlon Sastamala 23.7 klo18.00

Recommended Posts

Sopiva kuntotriathlon tapahtuma kaiken tasoisille triathlonista kiinnostuneille kuntoilijoille ja aloitteleville alan harrastajille. Sarjoja löytyy kaikille "joposarjasta" :026:Hämecupin sarjoihin saakka.

Matkoja mm. 300m-10km-5km ja 300m-15km-7,5km:kumarrus:

Ilmoittautua voi vielä paikapäällä tunti enne starttia(18.00)

Kaalisaaressa, Vammalassa.

Lisätietoja kisasta löytyy osoitteesta http://www.kopteri.net/koti/kauko.h/triatlon2010.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tän vuoden triathlon harjoittelu on ollut olematonta, joten tuo Vammalan kisa on juuri sopiva meikäläiselle. Tän vuoden uintimatkat tulee tuplattua huomena ja samalla tulee tehtyä ensimmäinen yhdistelmäharjoitus.

Reitti taitaa olla tänä vuonna huomattavasti helpompi kuin aikaisempina vuosina. Korkeuseroja ei ole juuri lainkaan verrattuna Ellivuoren maastoihin, joten melko vauhdikkaita osuusaikoja varmaan uusitulla reitillä kärki tekee. Jos vaikka saisi itsekkin kunnon peesin pyöräilyyn, niin saisi kokea pyörällä tänä vuonna edes kerran vauhdin hurmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vuoden ensimmäinen tri-kisa on sitten saatu suoritettua. Vähäisestä harjoittelusta johtuen en oikein odottanut kummoistakaan tulosta. Märkäpuku kyllä pelasti kisan, sillä olin uinnin jälkeen hyvissä asemissa. Ekat 7 km pyöräilin yksin, kunnes kolmen ajajan letka sai mut kiinni. Siinä sitten peesissä pyöräily sujui todella hyvin. Vetovuorojen vaihtumisen vuoksi saimme muut kilpailijat kiinni voittajaa lukuunottamatta. Eli juoksuvaihtoon taisin tulla neljäntenä. Sain vaihdon tehtyä melko nopeasti ja taisin lähteä tokana juoksuosuudelle. Mutta melko pian mut ohitti kolme kilpailijaa ja en pystynyt kiristämään yhtään vauhtia. Juoksu meni tasasesti loppuun asti. Ei vain saanut oikein kierroksia koneeseen. Vielä viimeisellä kierroksella yksi reilusti nopeampi juoksija ohitti mut. Lopputuloksena kuudes sija. Uinti ja pyöräily sujuivat tosi hyvin, mutta juoksu oli sellaista tasapaksua puurtamista. huippunopeus puuttuu eikä tollasella 7 km radalla pärjää ellei vauhti ole reilusti alle 4 min/km.

Mutta sen veran hyvin tuo pikakisa sujui, että täyty pistä harkintaan muidenkin Häme-cupin kisojen kiertämistä.

Kun 12 € osallitusmismaksuun kuuluu vaihtoehtoisesti makkara tai kahvi ja pulla, niin ei ole hinnalla pilattu tapahtuma.

Reitti oli mun mielestä parempi kuin Ellivuoren järkyttävän kovat ylämäkimaastot. Mutta hieman noilla soratieosuuksilla hirvitti ajaa 30km/h. Pari mutkaa menikin hieman nurmikon puolelle, kun en uskaltanut kääntää tarpeeksi jyrkästi. Ja jarruahan ei tietenkään sovi käyttää. Kehitettävää on myös tuossa uinnin rantautumisessa. Vuoron odottelu portaiden alapäässä voi hieman turhauttaa. Meikäläinen kuitenkin pääsi heti suorilla kiipeämään.

Tulokset http://www.kopteri.net/koti/kauko.h/tulokset%202010.pdf

Hyvin Hopo81 tuli heikosta uinnista huolimatta. Pyöräily on tainnut olla pelkää ohittamista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy