Jump to content
Juoksufoorumi.fi

pyörän kuljetus


jukkapu
 Share

Recommended Posts

Hiilikuituinen maantiepyörä on ostettu ja ajattelin kuljettaa sen Kuopio Triathloniin, joten olisin kysellyt vinkkiä pyörän kuljettamiseen. Paras tapa olisi tietysti ottaa se sisällä, mutta kun on perhe tulossa mukaan niin pyörä ei sisälle mahdu. Minulla on sellainen Thulen teline katolla kuljettamista varten joka renkaiden lisäksi tarttuu pyörän runkoon kiinni. Jotenkin vaan arveluttaa laitaa hiilikuituinen pyörä siihen!?

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tuo oma hiilikuitukonkeli viimeeksi viime viikonloppuna vaelsi kaheksisensataa kilsaa katolla. Ja mitä Joroisilla kattelin, oli monen auton katolla aika iso pino kalliita kamppeita :) Enemmän mua arveluttais kuljettaa jossain vetokoukkuun kiinnittyvässä ritsassa, viimeeksi Pirkan pyöräilyn yhteydessä kattelin ku takakiekko laahas huonon telineen/kiinnityksen seurauksena maassa :O

Link to comment
Share on other sites

Thulen telineisiin voinee luottaa niin katolla kuin vetokoukussa. Itselläni on tällainen vetokoukkuun kiinnitettävä teline, johon hankin myös ylimääräisen rekisterikilven. Lähes maksimi kuorma (noin 35 kiloa) on ollut tänä kesänä jo moneen otteeseen reissussa, ehkä pari tuhatta kilometriä, eikä mitään ongelmia ole ollut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy