Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.7. Tiistai


JPTOS
 Share

Recommended Posts

Siis eikö todellakaan ole vielä tähän aikaan päivän ketjua avattu?? No, tästä tulee: eilen väliin jääneen pitkiksen korvaajana pidempi ja kovempi lenkki. Yhteensä 14,5 km 90 minuuttiin, sisältäen mittarin kalibroinnin ja 10 kolmen minuutin vetoa kahden minuutin hölkkäpalautuksilla (no okei, viimeisen jälkeen kävelyä ylämäkeen). Pitkästä aikaa keli oli lämmön puolesta liki normaaleissa lukemissa (palatessa +25,5) ja kulku oli sen puolesta aika maukasta. Muutoin kyllä melkoisen hapokkaan tuntuinen harjoitus. Ensimmäinen testilenkki upouusilla Lunarglideillä ja hyviltä tuntuivat. Itseasiassa mitä kovempaa juoksi sen paremmin tuntuivat toimivan jaloissa. Täytyy siis vissiin alkaa tosissaan nostaa nopeuksia ylös :hali_knuffl_rein:

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä rauhallista Golfailua Lepaalla ja illalla reipas 9 km. Alkuun 7 min kevyttä sitten 30 min kovaa ja loppuun taas 7 min kevyttä. Siis karvan alle 5 min / km avg 152, max 173. Ja lopuksi järveen ja ihan lopuksi sieltä pois. Samalla tuli tehtyä Lidlin sykemittarin vesitiiviys testi. Kestää ainakin 20 metriä - rannasta.

Link to comment
Share on other sites

PK 6,1 km @ 6:04, ave 159. Kylläpäs kunto romahtaa kuukauden telakalla.

Tuo syke voi kyllä johtua helteestä. Ite vedin hampaiden kiristystä sisältävän 3,3km kuntoradan, jalat niin kipeät ja kankeat, joten enempää ei pystynyt ja menin takas prätkälle kunnes huomasin, että siitä meni virrat veke, kun käänsin avaimesta. Ei kännykkää, eikä mitään mukana, joten juoksin vielä 5km ja takas autolla sinne. Silloin huomasin, että joku kosketushäiriö pikaliittimessä satulan alla ja sain sen sitten taas pelaamaan. Se 5km assulla oli melko ilkeätä, mutta kuten on tapana sanoa niin koskaan ei voi voittaa. Footpod näytti pituudeksi 8,4km yht, josta vain ekaan 3,3km voi tarkasti ehkä mennä takuuseen. Tosin ei ole virallisesti mitattu ja saatoin ottaa lentävän lähdönkin.

On nämä lystipäiviä kertakaikkiaan, kun mikään ei mene niinkuin on suunniteltu. Ajattelin oikeasti heittää jonkun parinkympin lenkin siellä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy