Jump to content
Juoksufoorumi.fi

19.7 ma


 Share

Recommended Posts

Eka treenilenkki varmaan kuukauteen. Reilu 9km. Piru näitä jalkoja. Hieronta, kylmä/kuumahoito, venyttely jne. mikään ei auta. Ok, ei tunnu enää, että puukolla painaisi, mutta vasen pohje tuntuu olevan kuin irti ja oikea takareisi kireä kuin mikä ja siihen päälle molempien säärien kivut niin askel on robottimainen.

Vitutti ihan sikana olla lenkillä, mutta sen jälkeen tuli hyvä olo. Ehkä sellainen viime viikon "itsemurhafiilis" nyt vähän iloisemmaksi muuttuu, mutta auta armias, jos jalat pahenee taas. Berliinin hyvälle ajalle voi joka tapauksessa heittää hyvästit.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla hierojalle... ehdotti pitää hieman vapaata. Lupasin pitää ainakin tämän päivän, siis juoksusta koska illalla teki mieli lähteä kokeilemaan tuota fillariani, joka on pölyttynyt jonkin aikaa tuolla autotallissa.

Oli niin mukavaa touhua kaverin kanssa, että tässä täytyy ihan oikeasti ruveta miettimään mitä sitä tekisi seuraavaksi. Pakko sanoa, että tuo Nokian reissu taas kiinnostaa jonkin verran. Täytyisiköhän sinne lähteä nauttimaan koko rahan edestä 14-15h...?

Tänään fillarilla 31.51km, 1.09.25, 27.24km/h

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy