Jump to content
Juoksufoorumi.fi

10.7 la


Recommended Posts

14.2K/1025m tunturijuoksua kahteen tuntiin. Pilvetön tyyni päivä, lämpötila -1 ja +10 välillä. Hyvää polkua, juurekkoa ja mutaa, kivikkoa ja korkiammalla lunta. Vaatetus meni kerrankin nappiin, lippis, pitkähihainen merino aluspaita jonka päälle lyhythihainen polyprop paita, tekniset Macpac lyhyet kalsarit ja lyhyet trikoot. Jalassa €1 markettisukat ja NB MT 100 kengät.

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkki klo 7.05 syntymäkaupunkini Haminan maisemissa: 25,9 km, 5:23/km. Keskisyke 150.

Näköjään en yksin osaa juosta tarpeeksi hiljaa. Tavoite oli tasaista 5:30/km-vauhtia matalalla sykkeellä (~140). Jälkikäteen kun sitten mittailin reittiä retkikartasta, niin puolimatkassa keskivauhti oli ollut 4:55/km, eli aivan liian lujaa. Keskisyke oli siinä vaiheessa 143, eli suhtkoht sopiva. Lopussa sitten vauhti hiipui aivan tolkuttomasti, ja sykkeet nousivat kohti olemattomia pilviä... tasaisellakin 160:n nurkilla.

Pitäisiköhän vedota lämpimään keliin, vai todeta kunnon vain olevan kuratasoa... :(

Link to comment
Share on other sites

Vapaata, tosin ei olisi juoksijaksi tänään. Tuskin huomennakaan. Aika rankka mökkireissu, jossa sain kuitenkin otetuksi pari tuntia unta, kun muutkin huomasivat etten ollut ihan fiiliksissä. Sen jälkeen leposyke 75, kurkku tulessa (jo aamusta lähtien) ja yleistä särkyä. Kotona mittarissa 37,4 ja vaikka sisällä on +26 lämmintä niin on kylmä. Valmistautuminen Hmlinnan maratoniin on alkanut...:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy