Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyöräjuttua


MarkoA

Recommended Posts

No mä oon ajanut tänä vuonna ihan simona, koska en ole päässyt huhtikuun jälkeen lainkaan juoksemaan :-(

Kilsat taitaa olla tällä hetkellä 7400, josta joulu-maaliskuussa treinerillä ehkä 800 (?) ja loput n. 6500 3.4.–5.9. aikana ulkona. Mukana vain maantieajo, hyötyliikuntaa tullut kenties 1000-2000 km mummopyörällä tohon päälle, en ole laskenut.

Tarkoitus olisi koittaa ajella vielä joku vajaa tonni ennen lumia.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tällä viestiketjulla on kyllä mukava piinata itseään, kun vielä näin pyöräilyn kannalta ylimenokaudellakin himottaisi kunnon etunojalla varustettu makoilumallin värkki. Rahaakin periaatteessa olisi, mutta nuukana miehenä ei voi tehdä muuta kuin laskeskella TT-pyörän kilometrikustannusta. Jos kisaa kaksi pitempää matkaa vuoteen, niin se n. viiden minuutin säästö, jonka arvelisin olevan realistinen vaikkapa puolikkaalle, niin hintaa on... Eli saituri ottaa vaan spacereitä stemmin alta ja koittaa pärjätä niillä.

Tai jos saisi maantiepyörän myytyä, niin sillähän tuo hoituisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Jee, eilen se saapui maisemiin. Tuollainen:

Nätti on kuin mikä. Vielä pitäisi saada ukkeli sellaiseen kuntoon että saisi vekottimen liikkumaan sillein reippaasti. :)

Onnea uuden pyörän omistajalle!! Itse sain maanantaina uuden Cervelon alle ja sitähän tässä on ihailtu illat!! Istun ja huokailen kaunokaiselle! :057:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tulipahan sitten lupauduttua kuskiksi

otsikon mukaiselle kaunottarelle. Ihan summamutikassa ei kuitenkaan liittoa sinetöity - fittauspyörän avustuksella (kiitos Nummelaan) tuli valinta tehtyä.

Tuolta se "morsian" näyttää kunhan ehtii kotiin Saksan maalta.http://2010.feltracing.com/USA/2010-Product-Catalog/TT-TRI/TT-TRI-Series/B12.aspx

Tulisi jo kevät ja ajokelit:026:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Taas tumpelo kysyy =)

Maantiepyörä vs. Tempo-/tripyörä. Minkälaisiin nopeuseroihin olette päässeet sama mies samassa kunnossa?

Kävin eilen ensimmäisen kerran elämässäni ajamassa tri-pyörää. Lenkki oli lyhyt ja muutenkin kevyt, mutta antaa hyvin suuntaa. Minulla on 20 km vakioreitti, jota ajan usein kun on aikaa vain lyhyelle pyörähdykselle. Cannondale Synapsella ajan sen aika tarkkaan 25 km/h keskinopeudella keskisykkellä 130. Eilen sitten Cervélo P2:lla keskari oli samoilla sykkeillä 29,8 km/h. Ero on minusta aivan huikea; en todellakaan odottanut näin isoa muutosta. Cervélossa on vielä vakiohalpiskiekot, tilanteenhan pitäisi vielä parantua kun ehdin vaihtaa parempiin.

Pitää jossakin välillä vetäistä kympin testitempo eri kalustoilla parin päivän välein, niin saa vähän tarkempaa tietoa.

Link to comment
Share on other sites

Aika suuri oli ero. Itse en samanmoista pommpausta havainnut vauhdeissa (Cannondale Six Ultegra vs Cervelo P2) mutta enemmänkin siinä miten paikat väsyy. Eli Cannarilla (+tempotangot) pidemmällä matkalla kipeytyi tosi pahasti aina hartiat ja selkä kun Cervelolla ei mitään tällaista ongelmaa ole. ...tai niinno, tulihan siitä huima aikaerokin tri-kisassa, mutta se johtui kuitenkin pääasiassa juuri tuosta asennosta ja kivuttomuudesta kun ei tarvinnut joka välissä selkää oikoa ja koettaa saada veri kiertämään käsiin!

Huomenna mielenkiintoinen koitos - Raahen Tempoajo. Viime kesänä sama matka (n.28km) Cannarilla Heinäkuussa ja nyt Cervelolla. Eli viimekesäiseen aikaan oli ehtinyt polkea huomattavasti enemmän. Nyt muuten pitäis olla kunto parempi ja pyörä paremmin sopiva, mutta kilsoja vain murto-osa.

Veikkauksia kehiin, viime vuonna aikani oli 41.18. Mikä on huominen aika? Tavoitteena on alittaa 40min, mutta se nähdään huomenna :D

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy