Jump to content
Juoksufoorumi.fi

2.7. pe


 Share

Recommended Posts

On se lepo ihmeellinen asia.

Toissapäivänä lähdin väkinäisellä fiiliksellä, väsyneenä, ja runttasin 13.5km vk-vakiolenkin kun se oli sille päivälle suunniteltu, vaikka alusta asti teki mieli ennemminkin kävellä. Todella huonostihan se tietysti meni eikä ollut kivaa.

Päätin sitten että seuraavalle lenkille en lähde ennen kuin oikeasti tekee mieli.

No, 48 tuntia lepoa runsaalla unella, rasvan ja proteiinin syönnillä höystettynä auttoi ja tänä aamuna juoksin saman lenkin, samalla kelillä, samaan aikaan päivästä ja suurinpiirtein samalla rasituksella (kovaa mutta ei liikaa hengästyen).

Km-vauhti 4:14 ja reittiennätys, ja olisi tehnyt mieli jatkaa vielä. Toissapäivänä vauhti oli parikymmentä sekkaa hitaampi ja koti-ikävä alusta asti.

Taas meni päivä tai pari hukkaan: jos olisi toissapäivänä levännyt, tai vaikka kääntynyt takaisin ja kävellyt himaan ekan kilsan jälkeen, olisi tämänpäiväisen treenin voinut tehdä ehkä jo eilen ja mahdollisesti vielä laadukkaampana. Ja tänään sitten jotain uutta.

Miksi levon tärkeys pitää aina oppia uudestaan ja uudestaan? Koskahan sitä oppii ettei väsyneenä kannata tehdä mitään. Ihme hommaa...

Link to comment
Share on other sites

Itseluottamusta etsimässä... ei löytynyt. :thumbsup:

Tarkoitus oli hilppasta 16km järven ympäri 4.50-maravauhtia ja vauhti tuntuikin aika sopivalta. Reilu 2km startista tuo kireä pohje tai mikä lie rupesi krenaamaan ja otin stopin ja kävelin kotiin. :surrender:

Seuraavat lenkit sitten ensi maanantaina. Kaljaa joisin muuten koko viikonlopun, mutta kun pitää olla vielä 3 yötä töissä ennen kun loma alkaa. Taisi alkaa jo keventelyt kohti Hämeenlinnan kaupunkimaratonia...? :tana:

2,38km 11.32 4.51/km

Mikäköhän v***u tossa murphyssä on. Eilen totesin apteekissa käydessäni, että taitaa olla liikunta syynä, että on pysynyt terveenä... ja illalla olikin sitten jo kurkku kipeä. Samoin on tullut liityttyä muutamaan juoksuaiheiseen yhteisöön parin viime päivän aikana, niin sitten meneekin kävelyksi... tana.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Siinä vaiheessa kun kireys vaihtuu kipeydeksi joka lenkillä niin kun jatkat vielä joku 3-4 viikkoa niin sitten olet telakalla kuten minä.

Murphy tarkoittaa myös sitä, että kun on kuntoa niin ei voi juosta ja silloin kun ei ole kuntoa niin voisi juosta vaikka kuinka. Ite en oo kohta kuukauteen pystynyt vauhdikkaampaa lenkkiä tekemään.

Joo lepo tänään. Olen jopa noussut sängystä, käynyt suihkussa, lämmittänyt mikroaterian ja pohtinut, että ehdinkö imuroida yhden huoneen ennen jalkapalloa. 2,5 tuntia aikaa kyllä olisi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy