Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Bislett 24 h 27-28.11.2010


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Kjell Vigestadille olen laittanut mailitse kyselyä aiheesta jo pariin kertaan, mutta vielä en ole muuta tietoa saanut kuin lupauksen, että sieltä päästä otetaan yhteyttä kun ilmoittautuminen alkaa.

Sivulta http://www.spiridon.no/default.asp löytyy nyt tuollaista infoa:

Gledelig melding om Bislett 12&24 Hour Indoor Challenge 2010!

Innendørsbanen på Bislett ble i løpet av sist vinter isolert og holder nå samme innendørstemperatur på hele runden. Arbeidet med ombyggingen startet et par måneder før Bislett 12&24 Hour Indoor Challenge skulle arrangeres i 2009. Derfor ble det ikke noe løp i 2009, men den 27. november 2010 kan vi invitere til et nytt løp.

I første omgang vil det bli påmelding kun til 24-timersløpet. Blir kvoten på 125 løpere fylt opp av 24-timersløpere, så blir det ikke 12-timersløp denne gangen. Men det norske ultrautvalget har et ønskemål om det også skal bli arrangert et 12-timersløp på Bislett om vinteren, for eksempel i februar, så det kan likevel komme nye sjanser for 12-timersløp på Bislett.

Alle som melder sin interesse for Bislett 24-timers 2010 til kjell.vigestad@kondis.no vil bli varslet når påmeldingen blir åpnet.

Startkontingenten er kr 850. Kondis-medlemmer får kr 50 i rabatt.

Løpet start lørdag 27. november kl. 12.00 og avsluttes søndag 28. november kl. 12.00.

Opplysninger per tlf. fåes av Kjell Vigestad tlf. +47 9078 4316.

Løpets adresse

Bislett 12&24 Hour Indoor Challenge

v/Kjell Vigestad

Gamlelinja 6 c

1254 Oslo

Norge

Tiivistettynä: Osanottajarajoitus 125 juoksijaa, todennäköisesti vain 24 h juoksu, mutta jos 12 h juoksusta on kiinnostuneita sellainen järjestetään mahdollisesti myöhemmin, esim. helmikuussa 2011.

Jos Bislett 24 h kiinnostaa lähetä mailia Kjell Vigestadille yllä olevaan email-osoitteeseen.

Voitte ilmoittaa myös tänne tai mulle mailitse / yksityisviestillä kiinnostuksestanne. Katsotaan saadaanko Suomesta porukka kiusaamaan norjalaisia heidän kotiareenallaan.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulla tämä on edelleen ehkä!

En tiiä miten pääsen kovaan 24 kuntoon, tai siis nykyistä kuntoa parannettua kun syksy menee vähän "liiankin" tiuhaan kisaillessa, joskin lyhyemmillle ultrilla. Toisaalta se voisi tuoda parhaimmillaan hyvän boostin Bisletille jos kisojen välissä sais juostua määrää. Se on sitten tosiaan toinen kysymys saako ja pystyykö?

Mutta kiinnostusta löytyisi...

Link to comment
Share on other sites

Muistattehan mailata kiinnostuksenne myös Kjellille (email ekassa viestissä), joka lähettää lisäinfoa kun kaikki ilmoittautumiseen liittyvät yksityiskohdat ovat siellä päässä selvinneet.

Täytyypä tehdä tuo. Milloinkohan ilmoittautuminen muuten avautuu, toivottavasti ei elokuun 7.-21. välisenä aikana koska olen juuri tuolloin ulkomailla ja nettiyhteyksien ulottuvilla. Tai sitten täytyy hankkia joku bulvaani hoitamaan ilmoittautuminen puolestani.

Tässähän alkoi päästä jo fiilikseen, kävin jo lentojen hintojakin vähän katselemassa.

Link to comment
Share on other sites

Jesh! Porukkaa vain mukaan reilusti. Tosiaan rajoja ei ole ja kaikki vain tasosta riippumatta Osloon.

Tänä vuonna kai olosuhteet ovat hieman erilaiset kuin aikaisempina vuosina. Ennen on menty osa kierrosta ulkona kylmassä ilmassa ja osa hallissa. Nyt tuo ulko-osuus on ilmeisesti katettu, näin olen kuullut. Helpottaa vähän kun on tasaisemmat lämpötilat eikä -15+20.

Link to comment
Share on other sites

Halvimmillaan liput saisi nyt reilusti alle satasella!

Siltä tosiaan näyttää, tosin halvimmalla tarjoava Norwegian Air Shuttle taitaa olla low cost carrier -periaattella operoiva, eli jotain lisämaksuja voi tulla esim. matkatavaroista yms. En tosin tiedä, kun en ole ko. yhtiöllä koskaan lentänyt.

Link to comment
Share on other sites

Bislettillä juostiin aiemmin stadionin rakenteissa kulkevaa juoksurataa pitkin, eli koko ajan "sisätiloissa". Noin puolet tuosta radasta oli lämmittämätön, mutta sentään hyvin suojassa sateelta ja tuulelta. Lämpötila laski yöllä jopa kahdeksaan miinusasteeseen. Toisella puolikkaalla lämpötila oli normaalin pohjoismaisen huoneilman tasoa, eli hieman alle +20, joten lämpötilaeroa syntyi aika paljon pahimmillaan. Siinä yhdellä jos toisella kurkku kipetyi matkan aikana. Radassa oli aiemmin pieniä kumpuiluja maaperän muotojen ja rakennuksen rakenteiden mukaisesti, en tiedä onko nyt remontin jälkeen aivan tasainen.

Varmaankin nyt on oikein hyvät olosuhteet Bislettillä. Voin kyllä suositella tuota kisaa. Norjalaiset kannustavat iloisesti ja äänekkäästi kaikkia juoksijoita ja järjestelyt ovat muutenkin kohtalaisen hyvät. Lämmintä ruokaa oli ehkä turhan vähän tarjolla. Hauska yksityiskohta oli, kun miesten 12 tunnin kisan voittaja Gjermund Sörstad asettui kisansa jälkeen rumpusetin taakse ja rupesi bändinsä kanssa rokkaamaan ja siten kannustamaan muita kisailijoita.

Link to comment
Share on other sites

Treenisuunnitelmakin on jo tehtynä, eli olen lähdössä tänne jos mukaan mahdun. Toivottavasti tällä kertaa saan treenata ilman suurempia vammamurheita, Kaustisen homma meni jo plörinäksi niin tätä ei enää haluaisi pilata.

Jos täältä on muita lähdössä niin varmaan voisi yrittää koordinoida matkustusajankohtia yms.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy