Jump to content
Juoksufoorumi.fi

SnowFlakes Seikkailu 2010


SnowFlakes
 Share

Recommended Posts

Kiehtooko seikkailu-urheilu, mutta et ole kenties vielä koskaan kisannut?

Tule mukaan kaikkien aikojen ensimmäiseen SnowFlakes Seikkailu –multisport-tapahtumaan Espoon Oittaalle syyskuussa 2010!

SnowFlakes Seikkailussa edetään Oittaan kauniissa maastossa 1-3 kilpailijan joukkueissa jalan, polkupyörällä, kanootilla ja uiden. Haluamme houkutella seikkailu-urheilusta kiinnostuneita lajin pariin, joten suunnistaminen tehdään yksinkertaiseksi: riittää, että yksi joukkueen jäsenistä hallitsee suunnistuksen perusteet. Emme myöskään stressaa ajanotosta. Toki aikaa otetaan kaikille halukkaille! Reitti on suunniteltu siten, että kaikki osalajit alkavat ja päättyvät Oittaalta, joten lajien väliin jättäminen onnistuu tarvittaessa helposti.

Tapahtuma järjestetään Suomen Ladun ulkoilukeskuksessa sunnuntaina 5.9.2010 klo 10-18.

LAJIT:

Suunnistus • Pyöräily • Melonta • Uinti (kastautuminen) • Lisäksi yllätystehtäviä

SARJAT:

Perus-Ponnistajat: helppoa suunnistusta, vaivattomasti kierrettävä reitti. Kesto on noin 3 tuntia.

Medium-Menijät: helppoa, mutta hiukan haastavampaa suunnistusta kuin Perus-Ponnistajissa.

Rata on aavistuksen pitempi ja vaativampi. Kesto on noin 4 tuntia.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.teamsnowflakes.com

Luvassa on iloinen ja ikimuistoinen iltapäivä myös katsojille – järjestämme

kisan aikana klo 13-16 toimintaa sekä lapsille että aikuisille!

Yleisöllä on aitiopaikka kannustaa joukkueita ja seurata yllätystehtävien

suorittamista ulkoilukeskuksen alueella.

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja tapahtumasta antaa tapahtuman johtaja Kati Laine

Puh. 050 469 5977

Email: kati.laine@teamsnowflakes.com

TUNNELMAN LUO – TEAM SNOWFLAKES

Tule viihtymään kanssamme!

www.teamsnowflakes.com

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Yhteistreenejä kisaan osallistuville ja muillekin halukkaille tiedossa elokuun jokainen keskiviikko tarjolla:

Ke 4.8. klo 18 Oittaalla maastojuoksulenkki

ke 11.8. Oittaalla suunnistuskoulu iltapäivä-illasta

ke 18.8. Oittaalla avokanoottimelontaa

ke 25.8. Oittaalla pyörälenkki klo 18 (mikä tahansa pyörä, maantiepyörää lukuunottamatta käy).

...kaikkiin yhteistreeneihin tulee ilmoittautua: kati.laine@teamsnowflakes.com. Hinta on 5euroa/ hlö + melonnassa kalustovuokra päälle.

icon_smile.gif kohta se elokuukin koittaa - aika ja kesä rientää vinhalla vauhdilla!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moi kaikille helteiseen kesäämme!

Oletko jaksanut käydä lenkillä, onko fillarilla sukkuloitu työmatkoja? Toivottavasti - ja olet valmis meidän hauskaan ja iloiseen seikkailu-urheilutapahtumaamme Espoon Oittaalla su 5.9.2010.

Vielä on aika treenailla (pilke silmäkulmassa) ja ennen kaikkea ilmoittautua tähän koitokseen, jossa saa hikoilla ja hymyillä joko siis yhden - kolmen hengen joukkueilla.

Mukana jo parisenkymmentä joukkuetta!

Lisäsimme 3. sarjan kisaamme:

Perus-Ponnistajat

Medium-Menijät

Pro-Pinkojat (tässä sarjassa matkat ovat jo raskaammat ja suunnistus haastavampaa)

Tapahtumapaikalla tulee olemaan paljon muutakin ohjelmaa päivän mittaan läsnäolijoille ja tapahtumaa seuraavalle yleisölle ja kunkin omille kannustejoukoille. Muksuille aarteen etsintää ja aikuisille jumpan tynkää sekä sauvakävelylenkkimahdollisuus maastossa ohjattuna.

Elokuussa alkavat myös yhteislenkit tutustumisen ja harjoittelun merkeissä keskiviikkoiltaisin aina työpäivän jälkeen. Tapahtuma-sivullamme ilmoitamme aina kunkin tapaamisen tarkemman aikataulun lähempänä h-hetkeä sekä miten siihen tulee valmistautua.

Tule mukaan nauttimaan luonnosta, liikkumisesta ja yhdessä tekemisestä!

Halvempi osallistumismaksu on voimassa kisaamme vielä heinäkuun ajan. Elokuussa hinta nousee piirun verran jälleen/ hlö.

http://www.teamsnowflakes.com/index.php?p=6&id=9&year=2010

Auinkoisia päiviä toivotellen,

Team SnowFlakes

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Hei taas,

elokuu on startannut ja kohta kisaamme on enää kuukausi :). Jee!

Moni jännittää suunnistusta ja nyt suunnistuksen perusteet tarjolla SnowFlakes Seikkailun yhteistreeninä Oittaalla keskiviikkona 11.8.2010 klo 18. Kokoontuminen Suomen Ladun 'navettarakennuksen' terassilla.

Treenin vetää suunnistaja Terho Lahtinen. Hiutaleita mukana assistentteina.

Ohjelmassa ensin teoriaa = kartanlukua ja reitinvalintaperiaatteita ja sen jälkeen käytännön harjoitteluna suunnistaa rata metsässä joko omin voimin tai porukassa.

Suunnistuskoulu maksaa 5 euroa/ osallistuja ja tasaraha tulee ottaa mukaan ja maksu suorittaa Terholle.

Muuten mukaan kompassi ja pitkälahkeiset urkkahousut (ettei metsä raavi ;)) ja muistiinpanovälineet.

Ilmoittaudu hetimiten! Mukaan saa tulla vaikka kisaamme ei osallistuisikaan! Ilmo kuitenkin etukäteen, koska karttoja täytyy varata riittävä määrä kaikille.

Ilmoittautuminen: kati.laine@teamsnowflakes.com.

:) Team SnowFlakes

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jo yli 50 joukkuetta on ilmoittautunut kisaamme! Varmista oma mukaantulosi pikapikaa! Ilmoittautumisaikaa on jäljellä 31.8.2010 asti.

Ilmoittautumislista laahaa hiukan jäljellä, se päivitetään ensi viikolla. Käy tsekkaamaassa, jota onko tuttuja viivalla :)?

http://www.saunalahti.fi/~mamia1/snowflakes/

Terkuin,

Team SnowFlakes ry

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja olipa aivan huikee Seikkailu !

Osaltamme kisa meni aivan huikeasti. Olimme joka osalajissa (muistaakseni mitä ehdin tuloksia katsoa taululta) kolmen tai neljän parhaan joukossa (näihin voi tietty tulla vielä jotain muutoksia) ja maalissa sarjamme Medium-menijät (35 ilmoittautunutta joukkuetta) sijalla 2. Sijoitus maalissa yllätti meidät molemmat täysin ja voisi kai sanoa, että kultamitali hävittiin siinä kun joukkueen kapteeni, jolla oli aivan liikaa vastuuta kuten meidän joukkueessa aina - pudotti rastileimauslipukkeen yhdelle pyöräilyrastille, mutta onneksi huomattiin se jossain n. 1 km päässä rastista ja kapteeni joutui palaamaan takaisin sitä hakemaan. Mutta melonnassa oltiin kaikista nopeimpia, kiitos omien melojemme ja siitäkin huolimatta että tulimme ilmeisesti ensimmäisinä meidän melontarastille ja jouduttiin puskemaan reitti läpi vesiheinäviidakon ja tässä kohtaa voittajaksi lopulta selvinnyt joukkue sai meidät kiinni ja rastille mentiinkin sitten vähän kanootteja tönien :) Pyöräilyosuuden keskivaiheilla joukkue sitten tavoitti meidät. Mutta olen henkilökohtaisesti ihan valtavan ylpeä, että pystyin niinkin hyvin polkemaan!

Hyvä ME, mutta suurimmat kiitokset tietysti kuuluu joukkueemme loistavalle suunnistajalle! I

Ihana laji, tätä lisää ja aivan mahtavat puitteet kisalle ja hienot järjestelyt - loistavat suorastaan. Kiitos!!!!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Hello juoksun ja seikkailun ystävät!

Jos lajiin innostuu, niin karttateline on hyvä investointi. Miry (tai jotain sellaista)-telineet ovat parhaat. Suunnistusta kannattaa treenata kaikenmoisilla kartoilla; ihan puhelinluettelon sellaisilla, sunnistuskartoilla, peruskartoilla, vaelluskartoilla, eri mittakaavoilla. Tekee ajoittan fillarilenkin kartan kanssa pitemmän reitin kautta esim. töistä kotiin, niin tutustuu uusiin mestoihin ja oppii lukemaan karttaa 'lennosta'.

Mukava, että täältä saatiin porukkaa skabaamme han kivasti. Ensi vuonna sitten sankat joukot mukaan! Ja nykyiset huippusijoilla, ko on tullut tehtyä lenkkiä karttojen kera?

Hyvin pärjäsitte ja reitit läpikävitte!

Kati

Link to comment
Share on other sites

Monipuolinen reitti, hauskat questit ja sopivasti eksyilyjä! Kovasti kiitoksia Hiutaleille ja muille järjestäjille! Evästäkin oli tarjolla energiapatukoista lähtien niin reilusti, että omat juomat olivat melkein tarpeettomia. Sauna, uinti ja kalakeitto kelpasivat kisan päälle. Erinomainen hinta-laatu-suhde!

Mainittakoon, että onnistuimme putoamaan kanootista - no aina sattuu ja tapahtuu, kun juoksijat kokeilevat outoja lajeja... Vesi ei tuntunut lainkaan kylmältä kellahtaessa. Eikä edes lopun uimapatjailussa. Paljon kylmempiä aistimuksia koki kisan jälkeisellä uintireissulla. Mäkkylän Mammutti osasi kertoa tähän hienon fysiologis-psykologisen syynkin.

Huonon suunnistustaidon vuoksi vauhti ei ollut järin kovaa. Ainut kehumisen arvoinen pätkä oli viimeinen suunnistus, jossa parhaan joukkueen aika oli 1.00 ja meillä 1.03 lähes 10 minuutin pummista huolimatta. Ehkä emme olisi olleet ihan niin surkeita, jos kisamatka olisi ollut kaksinkertainen? Taikka sitten olisimme jääneet vieläkin enemmän, kun suunnistusvirheet olisivat jatkuneet.

Jalat täysin kunnossa, kun älysin käyttää Solvallan mäissä "lähes ammattimaisesti" pieniä vaihteita runttaamisen sijaan. Käytössäni ollut GT-hopeanuoli (vm. 2007) on ihan riittävä fillari niihin maastoihin, vaikkei täysjousto olelkaan. Joukkueen toisen jäsenen hybridin sileä takapyörä hieman suti ylämäissä. Jotain outoja ärsykkeitä omakin kroppa varmaan uusista lajeista sai, kun selkä vaati vielä tänäkin aamuna reilusti venyttelyjä. Nyt on ihan ok.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Moro Hietsu,

kas teillä oli seikkailua oikein koko rahalla :). Onpa jotain, mitä muistella, kun pääsi oikein kanootillakin kellahtamaan :D.

Me järkkääjätkin olemme ihan fiiliksissä vielä. Oli todella nasta kokemus järjestää kisa, joten ei siis jää viimeiseksemme!

Kaikille teille reipasta syksyä, Hietsun olenkin ominut jo Mammuttimarssin talkoohommiin, eli siitä lisää tuonnempana. Nyt tämä 'elli' singahtaa lomailemaan 1.5 viikoksi. Sit taas jaksaa!

Kati

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy