Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.6. Maanantai


Nimbus
 Share

Recommended Posts

Pitkästä aikaa vähän liikunnan tapaista. Eihän sitä lomaillessa kerkee mitään harjotteleen smile.gif. 23,3km auringossa paistatellessä päivän parhaimpaan aikaan juuri ennen pilvien ilmestymistä (1:50:23). Taisinpa onnistua taasen polttamaan käteni ja selkäni.. Saas nähä nyt mihin tämäkin nyt tästä muodostuu. Mikäli ei tullut palovammoja, oli oikein mukavaa lenkkeillä.

Link to comment
Share on other sites

Salaharjoittelua keskiviikon kasia varten: Alkuun 2,7 km hölkyttelyä. Sitten kentällä 2x200m, 2x400m ja 1x200m öpaut tavoitevauhtia, 200m kävelypalautuksilla. Loppuun 8,6 km 5:09/km.

Sen ainakin huomasin, että jos meinaan kasilla päästä lähellekään tavoitetta, pitää poistua kauas mukavuusalueen ulkopuolelle....

Link to comment
Share on other sites

10,4km ave 5:52, joukkoon pari vetoa puolimara-maratavoitevauhdeilla. Huomaan, että menen ihan liian tasapaksulla kaavalla treenejä. Pitäisi päästä vaikka lyhyempien lenkkien kautta tiukempiin vauhteihin ja toisaalta muistaa ne palauttelut. Ehkä jonkun muun kuin mutu-ohjelman noudattaminen auttaisi :mad0228:! Mutta kun vauhdit on jo muutenkin hitaat, niin sitten sitä tulee väkisin puskettua ehkä vähän liian kovaa pk-lenkkiä. Ja sitten ei olekaan enää paukkuja oikeesti tiukkoihin treeneihin. :shithappens: .

Link to comment
Share on other sites

Luonteenkaraisulenkki polkupyörällä, ettei pääse unohtumaan miltä tuntuu pistää itsensä likoon. Ensin noin 7,5 kilometriä pyörällä duuniin rauhallista vauhtia. Sieltä sitten vajaan tunnin päästä takasin 8,2 kilometriä koko ajan "täysillä", eli niin kovaa kun reidet ja vanha maastopyöräni antoivat myöten. Keskisyke 185, vaikkakin luotto halpissykemittariini karisi katsottuani maksimisykkeen olleen 228 :viheltely:

Tavoite kuitenkin täyttyi eli miehestä saatiin kaikki irti ja reidet huutaa hoosiannaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy