Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vieläkö on toivoa?


YACE
 Share

Recommended Posts

Tälle kesälle tai lähinnä kesän lopulle suunnittelin maratonia. Kaksi on jo takana, mutta 4t vielä alittamatta. Keväällä harjoittelu sujui hyvin ja tuolloin oli tarkoitus juosta Terwalla puolikas. Testijuoksun perusteella olisi 1.45 ollut ihan realistinen. Perheenlisäyksen johdosta jäi tuo kisa väliin ja toukokuun puolivälin jälkeen ei kilometrejä ole ennen eilistä 16 kilsan pitkistä kertynyt kuin muutama hassu vitonen.

Vieläkö on realistista juntata itsensä maratonkuntoon elokuun puoliväliin mennessä ja minkälaisella ohjelmalla. Pohjathan on kohtalaiset, mutta kuinka pitkälle ne kantaa. Kolme lenkkiä viikossa on kuitenkin aikalailla maksimi mitä pystyy aikataulullisesti/lastenhoidollisesti suorittamaan.

Yst. vast. tälle palstalle :)

Link to comment
Share on other sites

Mikä ettet ehtisi? Jos keväällä on harjoittelu sujunut, ja tässä on vain muutama viikko ollut juoksut vähemmällä. Ei ne pohjat siitä oo mihinkään kadonnut. Muutaman pitkiksenkin ehdit tehdä helposti vielä. Mullakin on lenkkejä max neljä viikossa ollut aina, mutta kyllä sen maratonin silloin tällöin niilläkin selvittää. Et eikun tossua toisen eteen :)

Ja onnea perheenlisäyksen johdosta!

Link to comment
Share on other sites

Oikeestaan, mitä vaihtoehtoja sulla on? Jäädä sit kisoista pois kokonaan? Ja tiiäthän jo entuudestaan, ettei "nopeasti marakuntoon"- ohjelmia ole olemassakaan? Harjoittelet sen, mitä ehtii, rennosti ja eikun Kempelettä kohti. Näin aion mäkin tehä, kuhan tää flunssan tapainen on nujerrettu.

Onnea perheenlisäyksen johdosta! Se jos mikä on tärkeetä, neljän tunnin alitus tulee, jos on tullakseen. Tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy