Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 20.6


Derkatch
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tänään piti ottaa juomaa 2dl Kari Grandi mukaan. Arvaa muistinko. No en jaksanut kiusata itseäni ja juosta pitkistä, kun lämpötilakin nousi lenkin aikana, joten vedin vain hitaan puolimaran. Eli n. 21km, 1.55.

Hurricanet oli jalassa. Ne siirtyivät Arenalta 20km sisäänajon jälkeen nyt ulkokäyttöön ja 785km juoksut Salvationit saavat nyt siirtyä pääasiassa hiekkapinnoille. Alkavat olla kohta liian kovat assulle.

Link to comment
Share on other sites

Pitkästä aikaa lenkillä oli hieman äksöniäkin. Kävästiin tuolla Mätiksen suunnilla hölkkäilemässä, ja paluumatkalla sitten pamahti kolme suht isokokoista koiraa suoraan eteemme kuin tyhjästä. Koirat juoksentelivat melkoisella vauhdeilla muuttaen suuntaa, ja lopulta tulivat viereemme hyppimään. Nainen huuteli koiria takaisin metsään - turhaan. Eiväthän nämä totelleet alkuukaan. Nainen tuli lopulta pururadan varteen ihmettelemään tilannetta, ja sanoin hänelle, että koirat pitäisi kyllä pitää kiinni. Ei mitään kommenttia. Meni minuutti....

Meni itseasiassa jo toinenkin, ja koirat jatkoivat hyppimistään. Sanoin LI:lle, että ei kannata turhaan liikkua, ettei koirat ota siitä turhaan kimmoketta. Lopulta nainen joutui pyytämään miehensä apuun, joka tuli lopulta paikalle. Lausuin hänellekin samat sanat, josta ei oikein tykännyt. Hänen mielestään homma oli hyvin hanskassa. Sanoin, ettei oikein vaikuta siltä. Ja lisäsin, että nuo kädessäsi olevat hihnat ovat sitä varten, että koirat laitetaan niihin kiinni. Kuulemma kaupunkialueella saa pitää koiria irti hänen mielestään. Kyllä itsekin katson läpisormien tilanteen, jos koirien omistajilla on tilanne hallinnassa. Tässä ei ollut. Lopulta sitten koirat juoksivat metsään takaisin, ja tilanne kärjistyi sen verran, että LI otti osaa kinasteluumme. Mies lopulta hermostui sen verran, että loppu olikin pelkkää haistattelua puolin ja toisin. Emme siis eronneet ystävinä. Tällaista Ilolan suunnalla siis :)

PK 10,1 km / 6:47 min/km

Link to comment
Share on other sites

:goodvibes: Ihan loistava palauttava lenkki 8,2 km / > 6min/km. Hölköttelin pururadalle ja kiersin kolme kierrosta ( á 2km) aurinkoisen ahvenistonjärven ympäri. Sitten välistoppi uimarannan kahvioon, lenkkarit jalasta ja kahlailemaan jäätelöstä naatiskellen. Lopuksi pienenä rypistyksenä uimalan portaat ylös ja kevyttä hölkkää kotio. Täydellistä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy