Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Asuntomessujuoksu 2010 Kuopio


Recommended Posts

Onko reitti tasainen, tuulinen saattaa kai ainakin olla? Paljonko odotettavissa juoksijoita?

Reitti on suht tasainen ja jonkin verran tuulialtis, mutta toivotaan tyyntä kesäiltaa. Osallistujat päivittyvät viikottain AMJ-sivuille. Vuosi sitten toukokuussa järjestetyssä Saaristokaupunki puolikkaalla oli juoksijoita 170.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Puolimaratonin nopeimmalle mies- ja naisjuoksijalle on 150 euron lahjakorttipalkinnot

http://www.rauhalahtiroadrunners.com/amj/amj_ohjeet.htm

Reitistä on kerrottu lisäksi että

Väinölänniemeltä Lappalaisentietä ja Haapaniemen kevyen liikenteen rantatietä Haapaniementielle kulkeva ja Saaristokadulle nouseva ja Lehtoniementielle jatkuva väylä käy kiertämässä Saaristokaupungissa ns. Peikkometsän lenkin, minkä jälkeen se Lehtoniementielle takaisin noustuaan palaa samaa reittiä takaisin. Reitti on haasteellinen. Etenkin menomatkalla on Saaristokadulla hivuttavia ylämäkiä. Jyrkkiä ylä- tai alamäkiä ei juurikaan ole. Alamäet ovat pitkiä ja rullaavia. Saaristokaupungissa on 1 km:n pituinen pienelle mäelle nouseva ”ketunlenkki” ennen puolimatkaa. Sen kääntöpaikalla on tarkastuspiste. Lisälenkkiä ei saa oikaista hylkäysuhalla.

Valtaosa reitistä on asfaltilla kevyen liikenteen väylillä. Hiekkaosuutta on reitin alussa ja lopussa eli Haapaniemen rantareitillä sekä Saaristokaupungissa puolimatkan jälkeen yhteensä n. 4 km, (neljännesmaratonilla 3 km.). Reitti viehättää monipuolisuudellaan sekä huikeilla järvimaisemilla.

Link to comment
Share on other sites

Näyttää aika hurjaa sadetta huomiselle Kuopioon. Taidan jänistää ja juosta pitkän lenkin tänään. Ei viitsi hankkia hiertymiä saati vilustumista juuri ennen HCM:ää.

Juostaanhan sitä lokakuussakin, ja silloin on paljon kylmempää ja lisäksi pimeää.

Itse asiassa hellehölkkää on tullut harjoiteltua viime viikkoina niin paljon, että huomisen sadesää tuntuu juoksemista ajatellen suorastaan houkuttelevalta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy