Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Korpinkierrokselle kilpasille?


met
 Share

Recommended Posts

Olisiko kiinnostusta pienimuotoiseen maastojuoksukilpaan Nuuksiossa heinä-elokuussa? Perinteinen eCrossikin on jostain kumman syystä peruttu tänä vuonna.

Käytiin tänään viimeksi ilarin kanssa juoksemassa Korpinkierros tuplana ja kyllä oli taas huikeaa viiletystä Nuuksion kenties rankimmalla polulla. Reitti on alkupuoliskon teknisyyden (juurakkoa, pitkospuita, kalliokkoa) ja loppupuoliskon jyrkkien nousujen puolesta todella haastava mutta täysin juostavissa. Kahdelle kierrokselle tulee matkaa noin 12 km. Järjestelyt olisivat mallia Kehä I, eli erittäin minimalistiset. Ei kait kukaan muuta kaipaakaan, kunhan vaan sopivasti porukkaa sattuu samaan aikaan paikalle?

Itselleni sopisi ajankohdaksi erinomaisesti la 31.7. tai la 14.8. Pienellä riskillä myös la 28.8. Osuisiko noista joku riittävän monelle?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kyllähän tuo saattaisi kiinnostaa, tosin on vielä epävarmaa sopiiko mikään noista ajankohdista. Todennäköisesti ei ainakaan 28.8. Riippuu myös ehkä kellonajastakin. Aamutuimaan onnistuisi varmimmin. Lauantailenkiksi tuo olisi sopivan lyhyt. Korpinkierroksen olen kiertännyt useammankin kerran mutta toistaiseksi aina kävellen lukuun ottamatta lyhyttä pätkää, joka sisältyy Montrailiin. Kesän Montrail-kausi onkin tarkoitus korkata huomenna.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa kun kiinnostusta löytyy! Korpinkierroksen peruskierros on Foren GPS:n perusteella noin 5.6 km. Siihen saa kilsan lisää jos lähtö ja maali ovat Haukkalammen luontotuvalla. Tiukempaa rypistystä kaipaavat voivat juosta lenkin kertaalleen.

Meidän tämänpäiväinen lenkki gmapsissä.

Muokattu
linnut sekaisin
Link to comment
Share on other sites

Eikös Korpinkierros ole 8km? Haukankierroshan on muistaakseni eri reitti. Korpinkierros on kyllä hurjalenkki, vaikka muutama vuosi sitten hieman helpotettiin. Tuli sellaista tiemäistä osuutta enemmän. Mutta pitkospuut, liukkaat kalliot ja juurakot ovat haasteellisia. En ole koskaan rohjennut sitä reittiä juosta, vaan vetää vain sauvoilla. Kerran eksyinkin, kun yritin kiertää reittiä eri suuntaan. Saa olla tarkkana kun katselee merkkejä puissa.

Mulle vois sopia se heinäkuun loppu. Elokuun lopussa on Varalan puolikas ja heti perään Midnattsloppet Helsingfors.

Link to comment
Share on other sites

Oli tosiaan mukava luontolenkki, ja kotiinpäin autoillessa tuli oikein hieno fiilis (liekö endorfiineillä osuutta asiaan.) Voisin tulla mukaan kisailemaan, mutta viikonloput on näin kesäisin aina vähän varattuja. Itselleni ehdotetuista päivistä toimii lisäksi vain 14.8, muulloin olen pois maisemista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy