Jump to content
Juoksufoorumi.fi

17.6 to


 Share

Recommended Posts

Aamulla heti työmatkapyöräilyn jatkoksi ex tempore cooperin testi ilman mitään sen kummenpia valmisteluja: 2900m. 250 metrin parannus viime syksyyn tällai ilman valmisteluja, heinien pölyssä ja huonon yöunen jälkeen ei ollut sinänsä hassumpi tulos. Tosin sen verran helposti kulki, että jäi kyllä hampaankoloon satasen verran parantamisen varaa myöhemmälle..

Link to comment
Share on other sites

25 km pitkis Muikkukukon terassille. Syke ave 155, viimeiset 3 km 174.

2h 7min + 5 min lepoa lossilla. Matkaan hienossa auringonpaisteessa ilman juomaa tavoitteena kehittää äärimmäinen nestehukka ennen maalia.

Mutta Etelä-Savo on paska maakunta. Muikkukukko on toistaiseksi suljettu. Onneksi K-kaupan kylkeen oli tullut palautusjuomien monopoliketju.

Huomenna herkistelyä 400m vedoilla ja sunnuntaina Kytäjällä ankkuriosuus.

Link to comment
Share on other sites

Keski-ikäistyvän, huonosta kunnosta ja hiipivästä ylipainosta huonoa omaatuntoa potevan sohvaperunan peruslenkki: autolla 1,5 kilsan päähän hölkkäpaikalle ja parkkeeraus mahdollisimman lähelle rataa. Ja eikun puuskuttamaan.

Lieventävänä asianhaarana voisin lausua, että näin ajattelin hoitaa pitkän lenkin juomahuollon kätevästi: juomaputelit konepellille odottamaan, ettei tarvi mukana raahata.

6x5km eli 30 km tuli sitten raahustettua, 5:09/km -keskivauhdilla. Vitosen kierrosajat välillä 26:02 - 25:02. Keskisyke koko reissulla 149, max 169. Varmaan turhan kovaa vauhtia pidin, kun viimeisellä kierroksella matkanteko tuntui jo suht tahmealta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy