Jump to content
Juoksufoorumi.fi

25.4.


jogger
 Share

Recommended Posts

Hei olenko tosiaan eka tänään? Ihan mahtava tunnelma. Lähdin juoksemaan asenteella niin lujaa kuin mieli tekee. Uudet Asics-tossut ovat tosiaan ihan taikaturbotossut. Vedin reilut 7 kilometriä keskivertovauhdilla 05:16min/km, syke paukutti keskimäärin 153, parhaimmilalan 166, mutta olo oli aivan hurmoksellinen. 39 minuuttia pelkkää euforiaa. Onkohan tää jo vakavaa: joinain vapaapäivinä melkein odotan jo iltapäivästä että vuorokausi vaihtuisi, että voisi mennä juoksemaan!!!

javascript:emoticon(':juoksu')

Link to comment
Share on other sites

Tänään meni puhtaan levon puolelle - tosin oli pakko kokeilla postia laatikolta hakiessa, nouseeko jalka vielä yhtään, ja nyt pääsi jo ponnistamaan ilmaan jollain etäisesti juoksua muistuttavalla askelella. Ihmeen pahasti reidet ja sääret suuttuivat pari päivää kisan jälkeen ensifiiliksiin verrattuna.

No...eikun saunaan... :juom

Link to comment
Share on other sites

Ois varmaan täälläkin pitänyt levätä eikä hakata tikkana päätä seinään :seinä. Yritin juosta reipasta lenkkiä. Aluksi otin kilsan lämmittelyn ja sitten lähin juoksemaan sitä vauhtia mikä tuntui hyvältä. Tänään ei sitten oikein mikään vauhti tuntunu siltä. Alaselkä on vihoitellut jo pitkään, mutta nyt se tuntuu olevan erityisen jumissa. Alamäkijuoksu kun ei luonnista olleskaan ja kipu jumettaa reidet kireiksi. No 5 km juoksin kuiteskin 4.05 min/km vauhtia. Siihen päälle hölkkäsin sitten 12 km 4.57 tahtia. Lenkin lopussa jalat löysäs hiukan ja juoksu oli sitten helpompaa. Saapi nähä kauanko tätä vihtii tehä. :tana :surullinen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy