Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.6. lauantai


Sessa
 Share

Recommended Posts

19,7 km, 5:10/km. Keskisyke 148. Oikeastaan eka aamulenkki, matkaan reilut puoli tuntia heräämisen jälkeen. Mukavalta tuntui juosta pienessä tihkusateessa. Jalat eivät olleetkaan yhtä puuta, niinkuin vähän pelkäsin etukäteen. Olisi tosin pitänyt kiertää pieni sakkolenkki, että olisi saanut 2 kymppiä täyteen.....

Link to comment
Share on other sites

Viikko on nautiskeltu "larppauksesta ja maakuntamatkailusta" "iloisessa" Satakunnassa niin että jäi juoksut vähiin. Onneksí tänään kerkes edes rauhallisen 6km käydä hölköttelemässä, vähäunisen viikon jälkeen tuntui sekin aika raskaalta.

Toivotan keveitä jalkoja Forssaan suuntaaville!

Link to comment
Share on other sites

Tuli tehtyä Holmenin ohjelman mukainen noin 24 km:n pitkis. Viime viikon vastaavan tyyliseen pitkikseen verrattuna hieman jähmeämpi meno. Aikaa meni 1h 50min, joten keskivauhti tällä kertaa 4,34 min/km:

1-14 km: 1h 5min 55s / 4.42 min/km / avg 156

14-24 km: 43min 44s / 4.22 min/km / avg 168

+ lyhyehkö loppuverra. Keli oli hitusen märkä ja tuulinen. Hiekkateillä sai väistellä etanoita. Toivottavasti en astunut yhdenkään päälle.

Link to comment
Share on other sites

Tämän päivän "pitkis" oli 14,82km ja 1:13:22. Keskimäärin sykkeet reippaasti peruskuntoilun puolella (153 bpm). Tossuina oli Speedon uima-allasläpykkäät. Olisi varmaan voinut aloittaa lyhyemmälläkin lenkillä näillä lenkkeilyn, mutta tällä on nyt pärjättävä. Tuuli kieltämättä oli lähes saatanallinen. Onneksi yhtään käpyä ei osunut ihan suoraan kohdalle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy