Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 6.6


Derkatch
 Share

Recommended Posts

20km

Alkuun 7km, sitten 10km 42:00 avg 166 maran tavoitevauhtia suunnilleen. Loppuun 3km hiljaa.

Olen viime päivinä yrittänyt vähän muuttaa askellusta ja pudottaa ämpäriä, tänään testattiin sitä. Lonkan koukistajissa oli tuntemuksia ja vasemmassa jalkapohjassa jotain pientä, mutta aika hyvin kulki. Syke oli korkeampi kuin haluaisin, mutta kun huomioi aiempaa tiheämmän askelfrekvenssin, niin aika hyvä - itse asiassa ei juuri noussut aikaisemmasta. Muutenkin syke-ero tasautuu, mitä kovempaa juoksen. Juuri alavauhdeilla sykkeet ovat korkeammat kuin vanhalla tekniikalla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kuin myös. Eipä ole päivät veljeksiä... Jos torstaina meno oli tukkoista niin samaa ei voi sanoa tästä päivästä. Tappiomieliala sivuttu, kaikki kivut poissa jaloista ja juoksu sujui todella mallikkaasti. Tämän päiväinen lenkki oli ehdottomasti paras treeni tälle vuodelle. Ihan kelpo puolimara-aikakin tuosta muodostui kun näin jälkikäteen katselee.

Yhteensä 21,1km ja aikaa tuohon kului 1h 36min, joten kilometrivauhdiksi muodostui 4.32 min/km. Eriteltynä vielä:

1-10km: 47min 45s / 4.45 min/km / avg 151

10-20km: 42min 58s / 4.18 min/km / avg 166

20-21.1km: 5min 14s / 4.48 min/km / avg 166

Nyt voi hyvillä mielin mennä pizzalle. :smiley:

Link to comment
Share on other sites

Kävi hyvä tuuri. Tänään ainoa reikä lenkkeilylle oli 12-14 välissä, ja kun yövuorosta kotiin tulin, niin mielessä kävi ettei välttämättä jaksa lähteä. Kaveri oli kuitenkin menossa (viesti kännykässä kun heräsin) ja samaan kyytiin lähdin minäkin. Naureskeltiin eilisen illan vetotreeniä ja rupateltiin mukavia.

10,85km, 01:00:43, 5.36/km

Link to comment
Share on other sites

Piti juosta pitkis n. 2 h, sain miehen mukaani mutta sähläsimme reitin ja tulimme juosseeksi 2 h 19 min. Loppua kohti alkoi tulla väsy, mutta kuitenkin viimeinen kilsa meni kiihdytellen. Tsekkasin reitin jälkikäteen, hiukan päälle 20 km. Vaikka pystyin (enimmäkseen) puhumaan puuskuttamatta ja tunne oli suht kepeä, niin sykemittaria kaipasin edelleen. Voipi olla, että keskivauhti ja -syke olivat oikeaoppiseen pitkikseen verraten yläkanttiin, mutta hyvä lenkki kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy