Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Athens International Ultramarathon Festival 2011


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Sen verran olen Tuulalta, Miikalta ja Tähkävuorilta tämän kevään festareista kuullut, että omat eväät ovat aivan ehdottomat. Hannukin osti omilla rahoillaan 300 euron edestä kaikille kilpailijoille ruokaa ja juomaa, kun järjestäjien tarjonta oli sangen niukkaa. Miikka auttoi järjestäjiä auttamalla kebabien (!) paistamisessa jne.

Off-topic:

X-Caliber: Vaikka sua varmaan kiehtoisikin 1000 kilometrin juoksu, niin VETOAN, että olisit ensi keväänä käytettävissä Karhu-viestissä. Ei ole meinaan meidän joukkuessa liikaa tyyppejä, joiden kympin ennätys on alle 31 minuutin.

Link to comment
Share on other sites

Joo, noi festarit on kuulemma järjestetty aika pitkälle OPM-periaatteella, ei kannata luottaa siihen, että järjestäjien eväät riittävät kovin pitkään.

X-Caliber: Vaikka sua varmaan kiehtoisikin 1000 kilometrin juoksu, niin VETOAN, että olisit ensi keväänä käytettävissä Karhu-viestissä. Ei ole meinaan meidän joukkuessa liikaa tyyppejä, joiden kympin ennätys on alle 31 minuutin.

Se kahdenkymmenen vuoden (tai ensi keväänä jo yli kahdenkymmenen) takainen kympin ennätys ei auta yhtään vuoden 2011 Karhu-viestissä. Kyllä mä silti todennäköisesti olen Karhu-viestin aikoihin kotimaassa ja toivon mukaan mukana Endurancen Karhu-viesti -porukassa. Ensi kevään päätavoite on kuitenkin Sveitsissä touko-kesäkuussa. Kunhan vain saisivat sen ajankohdan vahvistettua, että osaisi varata ajoissa tarvittavat vapaapäivät...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hei,

Onko k e t ä ä n Suomesta menossa tänne?

Listassa ei näy. (Järjestäjien joukosta kyllä löytyy.)

Erikoinen tapahtuma. Mariakin sipaisi viimeksi kevyesti 1000 mailia, joten olosuhteiden täytyy olla kivat. :)

Viimeksi minulta jalat ja pää petti. Kiva olis ottaa noin turistipohjalta uusiksi, jos löytyis juttukaveria lönköttelemään.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

72h kisa on nyt myös lähtenyt käyntiin.

Schwerkillä on kovan alun jälkeen meno rauhoittunut ja Norjan Trond SjÃ¥vik alkaa jo lähestyä.

Schwerkin kilsat:

12h: 111 km

24h: 205 km, +94 km

36h: 285 km, +80 km

48h: 367 km, +82 km

60h: 403 km, +36 km

72h: 472 km, +69 km

84h: 532 km, +50 km

96h: 600 km, +68 km

108h: 625 km, +25 km

Link to comment
Share on other sites

Hei,

JariS: "mites tauotus menee näissä 6d+ kisoissa? periaatteessa tuossa vois olla jopa viisasta kietasta unta palloon vaikka 6h/vrk. Onko jossain selostettu tätä tarkemmin. Suomalaiset pitkään juoksijat kommentoikaa."

No tavallisin lienee se että nukutaan yöllä, jos ei kuutta niin neljä- viisi tuntia. Ensimmäisenä ja viimeisenä yönä vähemmän. Silloin voi kerätä kilometrejä.

Monet nukkuu päivällä hetken.

Tosikovat (tai oudot) nukkuu vähemmän. Martina Hausmann teki Hallsbergissä kuusi päivää tuollaisella yhteensä neljän tunnin unella. Kouros ei ymmärtääkseni nukkunut tavallisesssa mielessä lainkaan. Hän eteni kävellen unen kaltaisessa horroksessa. -Ei, ei se näyttänyt kohtuulliselta eikä tolkukkaalta.

6d Bornholmissa Martin Fryer pyrki nukkumaan joka neljännen tunnin ja juoksemaan aina kolme sangen lujaa. Aikoi tehdä maailmanennätyksen. Ei tehnyt. jäi homma kesken.

Itse olen näissä muutamissa kisoissani innostuksissani juossut jalat alta kolmeen päivään. Liian juoksun jälkeen ei nukkuminen oikein onnistu. Nyt Unkarissa aion tavoitella vain hyviä unia. Eli pyrin nukkumaan viitenä ensimmäisenä yönä tuon mainitsemasi 6tuntia. Negatiivinen split olisi salainen unelma, mutta en usko siihen yltäväni.

Yleensä päivä jakaantuu osiin esim. aamu osa joka päättyy päiväruokaan kello 12 ja ip vuoroon joka päättyy kello 18 ja ilta vuoroon joka päättyy kello 2. Vuorokausi on liian uuvuttava jakso, se täytyy ajatuksissa jotenkin jakaa osiin joihin keskittyy. (Maria Tähkävuori on puhunut "aamutingistä" ja "iltatingistä" jos muistan oikein).

Mutta koko homma - sen salattu hienous - aukeaa vain tekemällä. Eli JariS, milloin tulet mukaan?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy