Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lakeuden maraton 3.7.2010


Recommended Posts

Pari kertaa oon juossu puolikkaan tuola. En keksi valittamisen aihetta, hyvin on homma toiminu. Reitti on aika tasaanen niinku olettaa sopii, pellonlaitaosuuksilla voi tosin sopiva tuuli tuoda vähän lisähaastetta. Huollosta en osaa sanoa mitään, kun ei oo tarvinnu noin lyhyellä matkalla. Kisan jälkeinen huolto kyllä toimii, hernekeittoa ja ruisleipää muistaakseni... Meinasin puolikkaan käydä hipsimässä tänäkin vuonna.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hellemaratonhan tästä tulee; reitillä ei ole muuten varjoa juurikaan. Atrian suoralla käy yleensä pieni tuulenvire - toivotaan, että tänäänkin.

Joo. Kuuma oli. Pari kierrosta meni aivan kivasti, mutta sitten alkoi taistelu hellettä ja väsymystä vastaan. Takareisi yritti kramppailla kovasti, mutta pienellä pikavenyttelyllä pysyi kurissa; suolatabletti ei auttanut. Tavoite oli alittaa 3.30, mutta loppuajaksi tuli 3.41, joka on nyt sitten uusi ennätykseni :thumbsup:. Olen tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen puolimara ois nyt takana ja tosi hyvät fiilikset jäi :smiley: Tavoitteena oli juosta alle 2h. Helteen takia uskoin tuon olevan turhankin kova tavoite. Noh, kaikki meni nappiin ja kuntokin tuntui olevan kohdillaan, loppuaika 1:53

Pisti kieltämättä hymyilemään kun juoksun jälkeen monet valittivat että jäivät helteen takia yli 5min tavoiteajoistaan...:smiley:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy