Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 28.5


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Raikkaassa metsässä 7,7km mukavaa rentoa juoksua. Samalla yritin epätoivoisesti tunnistaa Laulavasta Lintukirjasta kuuntelemiani lintujen ääniä ;-) Täytynee opiskella vielä vähän lisempää.

Mulle riittää biologianopinnoissa se, kun yritän miettiä oliko nuo vieressä vilahtavat puut mäntyjä vai kuusia. Lehmät tunnistan jo hevosista, lintujen äänet ovat jo niin pro-meininkiä itselleni, että en viitsi edes yrittää. Biologian tukiopetuksen (tulevaisuudessa muksuille) olen jo delegoinut puolisolleni.

Itse yhdistän tänään juoksuharrastuksen käytännön asioiden järjestelyihin. Eli 4 pinkaisua olisi tarkoitus suorittaa pisimpänä reppu selässä juoksu/siirtyminen Riihimäen rautatieasemalle iltapäivällä (n.15km). Päivä aloitettiin kuitenkin auton viennillä huoltoon ja sieltä juoksemalla takaisin pienessä tihkusateessa. Jotkut pienet siivekkäät siellä jossain myös lauleskelivat.

Leg 1: 6.54km 33.57 (5.11/km)

Link to comment
Share on other sites

Heräsin kaatosateeseen. Ei hyvä ollenkaan.

Aivan mahtava keli, +8 on vielä ihan shortsikeli sateessa (kesällä) Tietysti jos on henkisessä kaatosateessa, niin mikään ei maistu ja vituttaa. Välillä on niitäkin aamuja kuten tänään ja jäipä levoksi tämä päivä.

Mutta huomenna maravauhtista ja sunnuntai aamuna puolikas, jos jaksaa ;)

Link to comment
Share on other sites

...Päivä aloitettiin kuitenkin auton viennillä huoltoon ja sieltä juoksemalla takaisin pienessä tihkusateessa....

Halpaa oli kuin saippua, stana... No, nyt ainakin on kärry kunnossa vimosen päälle, ja olihan tuossa rehellisesti sanottuna hieman edellisen omistajankin "vikoja" mitä laitettiin kuntoon nyt määräaikaishuollossa. Vettä tuli jälleen, nyt ihan kunnolla. Löytyisiköhän tuolta etelän suunnasta kuivempaa baanaa. Reppu selässä meneminenkin tulee olemaan jännää, varsinkin kun kyseessä ei ole mikään pikkureppu eikä ole tullut harrastettua kohta kymmeneen vuoteen.

Leg 2: 6,03km, 29.26, 4.53/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy