Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 26.5


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

Aamulla vähän pidempään unta, kun puolisoni mukavana ihmisenä sanoi, että hän vie lapset eskariin. Sitten 10.30 ylös, ulos ja lenkille.

Tänään kovahko-tv lenkki eli 10km tavoitevaudilla 4.30/km. Alkuun lähti hieman reippaammin kun oli tarkoitus (4.27/km ja 4.25/km), sen jälkeen hieman pyrin pitämään vauhtia kurissa. Viimeisen km:n aikana en enää katsonut kelloa, vaan yritin mennä rennosti, kun rupesi jo hieman painamaan. Vauhti pääsi hieman karkaamaan (4.10/km), vaikka en ihan täysillä painellutkaan.

Ihan kiva lenkki "kisavarustuksessa". Päällä se kerrasto 1.kerran, millä ajattelin vetää kaikki kesän juoksukisat läpi. Tietenkin jos joku kisa menee huonosti, niin sitten pitää taikauskoisena jotain osaa vaihtaa...

10km 44.20 (4.26/km)

Nyt koirat lenkille, ja sitten 16h töitä (jes!). Huomenna elpymistä kaikin keinoin ja hieronta. Ja illalla 3 matsia futista pikkupoikien kanssa (koutsina).

Link to comment
Share on other sites

Lenkin alle piti juoksennella purtsia vähän matkaa, kun tietää ettei tämmönen kankea ukko enää pääse minkäänlaisiin vauhteihin ihan kylmiltään. Sen jälkeen seurattiin kaveria, reilu 10km (4:18/km) - tai oikeastaan roikuttiin mukana miten vaan pystyi ja meni ihan irvistyksen puolelle. Alussa tuntui kurjalta ja lopussa jo vaikealtakin. Hassua miten kauan palautuminen voi kestää! No, taas tuli oppia oikein kantapään kautta. Yhteensä 14,47 aikaan 1:05:17.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy