Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rauhanmaili 2010


Recommended Posts

Avataanpas uusi ketju Rauhanmaileille 2010! Kaksi kertaa on tapahtuma jo järjestetty ja näemmä kevään avauksessa oli mukana myös Alexander Stubb!

Tässä perusinfo:

Sri Chinmoy Marathon Team järjestää Suomessa kesäisin Self-transcendence 2 mailin juoksuja Helsingissä ja Vaasassa.

Kesän 2010 juoksut järjestetään Helsingissä tiistaisin klo 19.00 Munkinpuistossa aikavälillä 11.5 - 14.9. (ei 15.6. ei 25.8.).

Helsingin reitti on puistoreitti Munkinpuiston rauhanmaililla 1 mailin (n. 1.6 km) mittaisella radalla jossa juostaan kaksi kierrosta.

Kolme parasta palkitaan mitalilla jokaisesta sarjasta. Sarjat ovat M yl, M 50, M 60, M 70, N yl, N 50, N 60, N 70. Lisäksi joka juoksussa osallistujien kesken arvotaan t-paita. Juotavaksi on mehua. Puistossa ei ole pukuhuoneita eikä suihkumahdollisuutta.

Mukava tapahtuma ja oiva tapa tuulettaa keuhkoja hyvässä juoksuseurassa. Joskus hapokasta, mutta ei koskaan pitkäveteistä!

Link to comment
Share on other sites

Olipas hapokasta! Odotuksien mukaan meni. Ensimmäisen ja edellisen kerran käynyt rauhanmaileilemassa kaksi vuotta sitten. Vauhti on parantunut kokonaista 33 sekuntia. Noh, näemmä pelkällä määrälläkin se nopeus parantuu. Taitaa tämän kesän tavoite kahdella maililla 11:22 olla vähän liian kova saavuttaa. Sillä tuloksella pääsis Mcmillanin mukaan alle kolme maratonilla. Pitäs parantaa vielä tästäkin 33 sekuntia.

Vaikka eihän sitä koskaan tiedä...kesän mittaan näitä tulee kuitenkin hilputeltua lisää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tulipas käytyä taas kiusaamassa jalkalihaksia ja keuhkoja! Aika oli 2 sekuntia huonompi kuin kesän ekalla rykäsyllä. Ihme kyllä! Tuntui kuin olisin kantannut pahemmin toisella kiekalla, joka oli taas selvästi hitaampi kuin eka. Loppukiri onneksi irtos ihan hyvin. Ehkä sitä vielä saa tänä kesänä vauhdin kestämään?

Täältä oli ainakin Pegasus repimässä myös kierroksia. Ja hyvin repikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Voiko reitiltä eksyä? :D

Voi. Varsinkin ekaa kertaa mukana ollut kärkijuoksija on toisinaan harhautunut. Eksyä voi myös omissa oloissaan edennyt kilpailija takajoukoista. Järjestäjät tai kanssakilpailijat esittelevät mielellään ennen kisaa reittiä ensikertalaisille, joten tartu vain rohkeasti virkailijoita hihasta kiinni!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy