Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 24.5.


JPTOS
 Share

Recommended Posts

Vanhaa mainosta lainatakseni: "..tänään sataa kyllä paljon vähemmän kuin eilen..". Lenkille lähtiessä oli niitä kuuluisia happipalloja ilmassa aika runsaasti, mutta loppupuolella meinasi sen sijaan hetkellisesti aurinkokin kurkistella. 9km PK-lenkki, kulku maukasta ka 5,48min/km keskisykkeillä 151. Hyvä treeni - parempi mieli!

Link to comment
Share on other sites

Vuorossa metsälenkki, jota olen viimeksi viimekesänä käynyt juoksentelemassa. On se vaan komia lenkki tämäkin. Viime kesästä mikään ei tosin ollut tuolla reitillä muuttunut. Vapaana olevia hevosia saa pelätä ihan niin kuin ennenkin. Puolimaratooni aikaan 1:30:58, jossa vika 10km aikaan 41:58. Ihan ok lenkki. Lämpötilalla on vaan joillekin ihmisille iso merkitys. Yhteensä 23,41km 1:43:15.

Link to comment
Share on other sites

Kova lenkki Api, varsinkin kun eilen vedit 26km ja kun tuo taitaa olla puolimaraenkkasi. Joko uskot vetäväsi, vaikka näillä keleillä, 3.10 maralla...tai cooperissa se haamusi 3000m?

Eikä niitä hevosia tartte pelätä. Harvemmin ne yksinään jolkottelee. Multakaan ei ole karannut kertaakaan vaikka olen täysi turisti niiden kanssa.

Itsellä vapaapäivä. Aamulla pihahommia "tärylätkällä" (menikö Sairanen oikein?), ja illalla rullailtu töissä keskarilla 1200m/min.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy