Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 23.5


Pete L
 Share

Recommended Posts

SU pitkis hieman isommalla porukalla (4kpl). Ja kaikille sopivalla vauhdilla mentiin. Itseasiassa möin tuon 25km:n lenkin yhdelle kaverille (halusi kokeilla 20-kilsasta) sillä lailla, että 25km on n.20km, joten saatiinpa ainakin yhdelle elämän pisin treenilenkki, toistaiseksi.

Keli oli loistava 1-22km, sitten rupesi tulemaan vettä oikein kunnolla. Ei kuitenkaan haitannut. Hitain kilometri oli 1. (5.53/km), nopeimmat 13. ja 15. kilometri (5.22/km). Vitoset 5.46, 5.38, 5.28, 5.38 ja 5.44-vauhteja. Kokonaisuudessaan mukava 25-kilsanen aikaan 2.21.17 (5.39/km)

Link to comment
Share on other sites

20km maastossa.

Alkuun 13km/152avg, sitten 5km 19:00 (melko tasaista ja juostavaa alustaa, vain yksi nousu) ja loppuun 2km verryttelyä.

Tällaisia harjoituksia olisi pitänyt olla ennen Joensuun puolikasta, olisi jalat vähän tottuneet puolikkaan vauhtiin. Pitää tarkkailla penikoita, kun vähän oireilevat.

Link to comment
Share on other sites

29,7 km lähtien Leppävaarasta ja päätyen monen mutkan kautta Matinkylään. Kyseessä viimeinen pitkis ennen Forssaa.

Taisin lähteä matkaan vähän takki tyhjänä, sillä jostain 22-23 kilsan jälkeen alkoi tuntumaan energian vähäisyys. Juomarepussa oli yksi geeli ja patukka mukana, mutta annoin mennä ilman syömisiä. Viimeisillä kilsoilla tulikin oikein mukava bonkkaus ja väliin oli pakko ottaa kävelyaskelia. Nyt sitten kolme viikkoa kevennellen.

Link to comment
Share on other sites

Oli tarkoitus mennä alunperin vesijuoksemaan, mutta hallissa oli kisat menossa, ja oli tyytyminen varasuunnitelmaan. Jotain kuitenkin piti tänään saada aikaiseksi. Lähdin sitten Mätäkivensuuntaan lenkille, ja kiersin päälle vielä kaks kiekkaa lyhkästä pururataa. Ehkä oli hyväkin, että halli oli kiinni taviksille, niin tuli hölkättyä ;)

PK 14,3 km / 1:34:40 / 6:37 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy