Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 16.5


Rzor
 Share

Recommended Posts

Kahden ensimmäisen viestin jälkeen onkin hyvä kirjoittaa epäonnistunut aloittelijan juoksu. Tänään oli vuorossa 1 min kävelyä, 4 min juoksua. Tuo kolme kertaa. Eikä jaksettu edes sitä :ashamed0001: Jo toisen juoksuosuuden kohdalla piti lopettaa kolmen minuutin kohdalla ja jatkaa kävelyllä. Vimppaa juoksua jaksettiin pari minuuttia.

Käymme kaksi kertaa viikossa Asicsin kunto-ohjelman mukaan juoksemassa. Toivottavasti ensi kerralla jaksettaisiin paremmin, kun kävelyä tulee juoksujen väliin 2 minuuttia :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Aivan perse lenkki!! Näköjään kun on pitänyt treenitaukoa, on päässyt perusasiat unohtumaan aivan täysin. Piti juosta kevyesti reilut 20km, mutta siitä tuli jotain vähän muuta. Vatsaan poltti, hapot tuli kurkkuun, pyörrytti, heikotti. Lopussa näin jo melkein pikku-ukkoja. Syy: vedin eilen iltapalaksi 500g lohta. Mikäs siinä muuten, mutta kun en ole oikein tottunut prosessoimaan tuollaista rasvamäärää kerralla, niin tietäähän sen kuinka siinä käy. Eikä siinä vielä ihan kaikki ollut. Pohkeet eivät toimineet alkuunkaan, ilmeisesti sen takia koska ne on turvonneet muodottomiksi jonkun helvetin mäkäräparven jäljiltä. Kyllä on sitten hieno harrastus :fighting0056:.

Link to comment
Share on other sites

Torstai-lauantaina maastopyöräklubin "maantiejaoston" tasamaaleirillä, jossa 55+101+91 km. Keli ja pyörälenkit lämmittivät kropan sen verran mukavasti, että tänään paukautettiin reilun 30 kilometrin ylipitkä pitkis Matinkylä-Kivenlahti-Keskuspuisto-Olari -akselilla. Paljon näkyi muitakin juoksijoita ja yritinkin virnistellä ja moikkailla hienon kelin kunniaksi. Minä olin se paidaton mustashortsinen, jolla oli maastopyörällä liikkunut huoltaja mukana :cool0010:

Nyt lepoa ja ruokaa. Ensi viikolla vielä kilometrejä ja pitkis - siitä sitten kevennellen Forssaa kohti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy